Dobrev Klára vajon miért hazudta azt, hogy Magyarországot leszámítva az egész világ átállt a tömeges ingyen tesztelésre?
"és negatív lesz a háziorvosnak kiszámlázzák"
Ezt a mérhetetlen ökörséget honnan vetted csillagvirág? Nyugatifény vagy zsúrpubi?
4/12
"Sehol sincs tömeges ingyenes tesztelés."
De van! Azaz az állam állja a tömeges tesztelés költségét. Pl. Svájc. Napi 12-15 ezer tesztet csinálnak. Bármikor bárki bemehet teszteltetni magát akár tünetmentesen is.
13: cserébe nem ingyenes az egészségügyi ellátás, egy olcsóbb biztosítással kemény összegeket lehet fizetni, mert alig fedez vmit.
Nekem jobb, hogy pl. Nem kellett a műtétemért anno 400 ezret kifizetni, mint hogy nem csinálnak rajtam tesztet úgy, hogy semmi bajom.
14
"cserébe nem ingyenes az egészségügyi ellátás, egy olcsóbb biztosítással kemény összegeket lehet fizetni, mert alig fedez vmit."
Az egészségügyi ellátás sehol se ingyenes. Magyarországon se. TB-t kell fizetni érte. Jövő évtől aki nem fizeti, az nem kap ellátást.
Svájcban se ingyenes. Egészségügyi biztosítást kell fizetni. A LAMAL (alap biztosítás) mindenki számára kötelező. A magzatra is 6 hónapos terhességtől meg kell kötni! Hidd el az alap egészségügyi biztosítás mindent fedez. A privát biztosítás szállodai ellátást fedez. Meg lehet privát kórházba menni. Amúgy a svájci alapbiztosítással is lehet privát kórházba menni, mert minden privát klinikának bizonyos számú nem privát biztosított beteget is fogadnia kell.
13
Nyilván van olyan amit nem fedez a biztosítás. Én is szaladtam már bele ilyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!