Mondhatjuk, hogy ez nem az ellenzéki szavazók hónapja?
- a Fidesz nyert néhány településen, a többségen meg nyert az ellenzék
- Dórika akciója után ezen könyv keresettsége megháromszorozódott
Hááááááát ez a hónap nem a jobboldalé volt...
Ha neked az siker, hogy szinte csak lmbtq kötődésűek veszik :D
#1 "- a Fidesz nyert néhány településen, a többségen meg nyert az ellenzék"
Kíváncsivá tettél. Hol is nyert az ellenzék - ami a települések többsége lenne?
"A fidesz nyert néhány településen"
Ha nem tudod a tegnapi mohácsi választási eredményeket reálisan értékelni az már nem az ellenzékiek probléma. Én ellenzékiként kiemelkedően nagy győzelemnek tartom és azt mutatja, hogy van keresni valója az összefogásnak.
#4 Tudod mit? Legyen kívánságod szerint és legyen pontosan ilyen nagy győzelme mindig ezentúl is ennek az ellenzéknek!
Nekem tetszik az az arány, hogy ti "győztök" 44%-kal, a fidesz-kdnp meg vezeti a várost/országot a "maradék" 56%-kal.
Láttam az origo-n az írás a mohácsi írást, hogy a baloldali összefogás nem ellenszer. Láttam a Nézőpont Mohács 5 tanulsága című elemzést. Mind a kettő pár dolog kimaradt még pedig az.
18 év pontosan ennyire régen történt az, hogy Mohácson egyéni választókerületbe Fidesz jelöltje nem győz, ez eléggé szép érdem főleg, hogy két körzetben is több szavazattal, mint egy éve a Fideszes jelöltek.
"Nekem tetszik az az arány, hogy ti "győztök" 44%-kal, a fidesz-kdnp meg vezeti a várost/országot a "maradék" 56%-kal."
Nekem is tetszik, főleg annak a tükrében, hogy majdnem egy éve az a "maradék" 56% még 66-69% között volt. Az 1. egyéni választókörzetben 5% körül csökkent a Fidesz jelölt támogatása(mindezt úgy, hogy 120-al többen szavaztak rá), összes többiben 20-30%-al az összes szavazó körében. Mindezt egy olyan városban, ahol 2002-ben volt 1 MSZP-s aki egyéniben éppen, hogy megverte pár százalékkal vitte a körzetet a Fidesz elől, összes többiben a Fidesz jelöltje győzött, azóta senki és valljuk be, hogy a közhangulat is Csorbai Ferenc ellen szólt amiatt, mert nem mondott le.
#1: Ezt most nagyon bebuktad, barátom:
Nyilván te még 2019. októberénél tartasz (amit az ellenzék a szokottnál kisebb arányú vereség miatt már győzelemként tálal), de sajna a települések többségében akkor is a Fidesz nyert. :)
#8 gondjaid vannak a magyar nyelvű szöveg értelmezésével?
Az, hogy ki győzött nem feltétlenül egyezik meg azzal, hogy valaki mit tart sikeresnek.
Maga Pávkovics Gábor is elmondta, hogy 60%-nál jobb eredményt értékelné sikerként. Szerintem nyugodtan menj el kérdezd meg, hogy miért nyilatkozik ilyet és miért nem tartotta elérendőnek a győzelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!