Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Duro Dora megbánta tettét?

Duro Dora megbánta tettét?

Figyelt kérdés
A képet amin aberált módjára ledarálja az elfogadásra tanító könyvet letörölte instagramról.. Magábanézett és rájött hogy milyen buta és megbánta? vagy csak a sok zaklatás ellenére( hálásan köszönöm mindenkinek aki kommentelt ) törölte le?

2020. szept. 28. 15:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Mi a logikátlan abban, ha az értelmesebb elvbarátai Dúrónak kiváncsiak arra, mit is kell elvbaráti alapon elutasítani?
2020. szept. 29. 13:16
 22/33 anonim ***** válasza:
36%

A lényeg, hogy ez az egész könyv egy nagy faxság.

Hihetetlen, hogy egyre több film és sorozat sőt már mese is támogatja ennek a devianciának a terjesztését. Nekem a gyomrom kifordul, ha ilyen jelenetek mennek a TV-be, vagy bárhol ha ilyet látok. A nemi szervek úgy fejlődtek ki, hogy hetero pár esetén nyerik el értelmüket.

Homoszexuális párok esetén két hímvesszőt csak úgy lehet párosítani, ha valakinek a végbélnyílásába kerül. Én ezt úgy gondolom, hogy ez a deviancia teljesen természetellenes.

Még most ki kell nyitni a szánkat és rá kell csapni az asztalra, hogy mi ebből nem kérünk! Ha nem tesszük meg, minden nap érezni fogjuk a hatását és nap mint nap lehet bosszankodni ez miatt.

Ezek az emberek betegek, inkább azon kellene gondolkozni, hogy hogyan lehetne meggyógyítani őket.

A homokosság vagy egy születési rendellenesség, vagy egy kultúrális elfajzás eredménye. De vegyük a gyakoribbat, a rendellenes fejlődés esetét most. Úgy keletkezik, hogy az embrió hibás jelet kap az anyaméhben, és az idegrendszerével ellentétes nemi jelleg alakul ki benne. Az embrió ugyanis minden esetben kezdetben női jegyekkel rendelkezik, és mikor az agy úgy dönt, hogy az egyed férfi lesz, lebontódik a kezdetleges női nemi szerv, és átadja a helyét a férfi jelleg. Manapság viszont gyakran előfordul, hogy egy szennyeződés miatt az embrió hibás kódot továbbít, ez előfordulhat a víz, a levegő szennyezetsége, nehézfémektől, vagy hormonkészítmények miatt.

Ilyenkor az egyed hibás nemi jelleggel születik, ami a serdülőkorban még jobban kihangsúlyozódik. Szóval egy születési rendellenességről van szó, ami pszihésen kihat később az ember szexuális életére. Ha idejében, mondjuk a serdülőkorban felismerjük a problémát, megfelelő gyógyszeres kezeléssel elkerülhető lenne a hibás pszihé rögzülése. Külön röhej, hogy az USA-ban van ilyen terápia, csak ellentétes felhanggal, ott a liberált agyhalott szülők egy része kifejezetten arra a célra használja, hogy a gyereke minél összezavartabb pszihés állapotba kerüljön, hormonkezeléssel pedig azt hogy a test a felnőttkorig ne kezdje el a serdülőkort.

Szóval igen, a saját nemedhez, a gyerekekhez és nem emberi lényekhez való szexuális vonzódás egy betegség, aminek az eltagadása csak súlyosbítja a társadalmi problémákat.

2020. szept. 29. 14:01
 23/33 anonim ***** válasza:

"Mi a logikátlan abban, ha az értelmesebb elvbarátai Dúrónak kiváncsiak arra, mit is kell elvbaráti alapon elutasítani?"

Ezt nem csak Dúróék utasítják el. Mint írtam, a többségi társadalom magasról tesz erre a könyvre, nem kér belőle. Ha az lmbtq közösség tagjainak jól esik, hogy felpontozzák a könyvet, majd azt hazudják, hogy az egész ország rajong érte, ezzel csak maguknak hazudnak.

Igazság szerint rém unalmas, hogy a tényekkel egészen könnyű kínos helyzetbe hozni őket.

2020. szept. 29. 18:35
 24/33 anonim ***** válasza:

22-es. Eléggé középkori elképzeléseid vannak a dolgokról. Kíváncsi lennék, mit szólnál, ha meleg lenne a gyereked. Kitagadnád? Gyógyszereznéd? Néznéd, ahogy boldogtalanul belerőlteti a társadalom egy hetero kapcsolatba? Nem zavarna, hogy gúnyolják, ujjal mutogatnak rá? Nem sajnálnád, hogy nem mehet végig a párjával az utcán úgy mint a többie ember?

És ne érts félre! Szerintem sem kell a melegeket túlreprezentálni a médiában, szerintem sem kell melegfelvonulás (ahogy hetero sem), nem kellenek külön jogok, külön WC, stb, az ilyen-olyan szexuálisoknak.

Viszont szerintem is kell "érzékenyítés", elfogadásra nevelés, mert különben a hozzád hasonló gondolkodásúak miatt lesz majd boldogtalan a meleg gyereked.

2020. szept. 29. 21:44
 25/33 anonim ***** válasza:

24

Miért kéne KÜLÖN "elfogadásra nevelés" pl. homoszexuálisok esetében? NEM KELL.

Elfogadunk MINDEN valahogyan kihívásokkal élő embert, és segítünk is, ha hagyja. Beletartozik a TB körébe a cukorbeteg, a mozgássérült, stb.

Kérhet segítséget a homoszexuális is, megkapja, mint mindenki más..

2020. szept. 29. 22:18
 26/33 anonim ***** válasza:

Ha meleg lenne a gyerekem, akkor úgy kezelném mint bármilyen betegséget.

Vannak módszerek amivel nagy sikerrel lehet gyógyítani, és én mindent meg is tennék hogy érte.

De ha nem sikerül, akkor is el kell fogadni, hogy fogyatékos és hátrányos helyzetű. Nyilván nem lehet akkor unokám, és esküvő se.

Ha oxigén hiányosan születik és szellemileg visszamaradott gyerekem születne, akkor szintén így tennék. Próbálnám segíteni, gyógyítani, de az embernek el kell fogadnia hogy szellemileg visszamaradott gyereke sajnos soha nem lesz képes olyan dolgokra mint egészséges társai. Ettől függetlenül szereti az ember, próbál rajta segíteni és mindent meg fog tenni érte.

Engem kicsit az zavar, hogy ennél a példánál maradva a szellemileg visszamaradott gyermeket úgy akarják elfogadtatni hogy ez "normális" és "menő". Természetesen előfordul, hogy születnek szellemileg fogyatékos emberek, de ettől még nem ez lesz a normális. A normális ha szellemileg egészséges az ember.

Egy tesi fogyatékosságot ne próbáljunk már úgy beállítani, mintha normális lenne!

Én sajnálattal nézek ezekre az emberekre, mert tudom hogy betegek, és abszolút megértem és elfogadom. Szóval abszolút nem vagyok gyűlölettel feléjük, inkább csak az zavar amit a meleg lobbi művel.

2020. szept. 30. 07:52
 27/33 anonim ***** válasza:
Nagy sikerrel lehet gyógyítani a homoszexualitást? :D Te mit ittál ember? :D Azt nem tudod gyógyítani, az nem úgy megy, hogy "Csókolom Doktor úr, meleg vagyok, gyógyítson már ki". Nagyon el vagy tájolva.
2020. szept. 30. 08:27
 28/33 anonim ***** válasza:

Az IFTCC, vagyis az International Federation for Therapeutic and Counselling Choice egy olyan nemzetközi – magyar ággal is működő – szervezet, amely azért alakult, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik ugyan homoszexuálisok, de nem szeretnének azok lenni.

Ez Nyugat-Európában és Észak-Amerikában totális tabutéma: ha egy pszichiáter ilyennel próbálkozik, kizáratják a genderlobbitól rettegő orvosi kamarákból és médiahadjáratot indítanak ellene, ellehetetlenítve a pályafutását, életét.

Matthew Grech, a színpadon megvallotta, hogy elhagyta a homoszexuális életpályát, illetve az ex-melegaktivista, máltai Kylie Delia, akinek saját bevallása szerint ez a terápia segített abban, hogy visszafordítsa a homoszexualitását.

2020. szept. 30. 09:03
 29/33 anonim ***** válasza:
2020. szept. 30. 09:33
 30/33 A kérdező kommentje:
#27 beteg vagy kezeltesd magad
2020. szept. 30. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!