Jó lenne, ha az új 50.000 Ft-os bankjegyre Doktor Miniszterelnök úr arcképét nyomtatnák?
Figyelt kérdés
Az infláció pörög ezerrel, lassan esedékes lesz az ötvenezres bankjegy bevezetése. Arra gondoltam, ha Orbán Viktor arcképe szerepelne a pénzen (a hátoldalon meg a felcsúti Pancsó aréna), akkor a sok közmunkás és nyugdíjas legalább tudná, kitől kapják a pénzt, és ki emel a nyugdíjakon, ha jók a számok.2020. szept. 28. 13:42
1/14 anonim válasza:
Igen, én egyet sem költenék el, hanem bekeretezve mindent a falra raknám.
2/14 Koplárovics Béci válasza:
54000-es "lesz" az új, ami már van.
3/14 LazyJones válasza:
Aztán senki nem akarna hozzáérni, mert ki tudja, előtte hányan köpték telibe.
5/14 anonim válasza:
Szerintem a tiédet rakjuk rá 😂
6/14 A kérdező kommentje:
4 igen, megmondta a Miniszterelnök Úr, hogy ha jók lesznek a számok, ő egymaga emel a nyugdíjakon!
2020. szept. 28. 14:32
7/14 anonim válasza:
"akkor a sok közmunkás és nyugdíjas legalább tudná, kitől kapják a pénzt" - ezen jót nevettem. :D Pont ők, meg az 50 ezres ....
8/14 anonim válasza:
Inkább töröld ki a hátsód a mosolygós arcával. :D
9/14 anonim válasza:
Az ezresen már így is ő van, nézd csak meg jobban!
10/14 anonim válasza:
OFF egyébként lassan tényleg időszerű.
Most durvának hangzik egy ekkora bankjegy, de amikor a 10 000-es megjelent, 15 000 volt a nettó minimálbér, a 20 000-es megjelenésekor meg 30 000, ebből kiindulva egy 75 000-es bankjegyet is megszokna a nép (csak az a jellegzetes 1-2-5 sorba nem illene).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!