Milyen a politikai beállítottságod?
A fideszt és a többi pártot (MSZP,DK MOMENTUM stb.) ugyan úgy elitélem!
" Ő kiállt egy eszméért és tett is érte hogy legyen belőle valaki. "
Igen,lett is belőle valaki,méghozzá egy korrupt komcsi szemétláda. De az a lényeg,hogy lett valaki.
Akkor arra is büszke vagy,hogy egy mocskos,kommunista, korrupt szemétláda unokája vagy?
A lwgtöbb szélsőséges úgy is azt hiszi, hogy az a normális ami ő gondol, így a szavazatok úgy sem fognak relevánsak lenni...
Nekem simcs fogalmam hova soroljam magam, és hogy a megyőződéseim szélsőségesek e, vagy sem.
Én centrista vagyok enyhén jobbra tolódva gazdaságilag, és enyhén liberális irányba társadalmilag.
Emeletén is politikailag inkorrekt vagyok, a PC-t egy nagyon káros dolognak tartom.
Ezt nem az alapján mondom hogy én milyen pártot szeretek, és az mit mond magáról (egyrészt mert max az Mkkp-t szeretem, másrészt nincs pártom), hanem több (külföldi) teszt alapján, és tényleg, mindenhonnan van amivel egyetértek, vagy elutasítom.
Kivéve a szélbalosakkal, akik jobbos konzervatív "köpenyben" álcázzák magukat, és nagyban jobboldalinak hirdetik most magukat, mivel most épp az pártjuk reklámja.
Centrista, gazdaságilag inkább jobboldali mivel ellenzem a nagyarányú állami tulajdont és állami beavatkozást. Támogatom a kapitalizmust, a szabad versenyt és a magánvállalkozásokat.
Társadalmilag inkább balos, mivel támogatom az azonos neműek házasságát, a vallást (a muszlimot és a keresztényt is) a legkárosabb dolognak tartom ezért ateista vagyok. Viszont nem támogatom az abortuszt és az olyan mozgalmakat mint aa BLM meg a különféle kvóták.
Háát... Gazdaságilag nem igazán tudnám besorolni magam, politikailag centrista vagyok. Utálom Orbánt és Gyurcsányt is, támogatom az azonos neműek házasságát. Nem támogatnék egy megengedőbb abortusztörvényt, ahogy a PC-t, a drogliberalizációt és a kvótákat sem. Szerintem Magyarországon nagy probléma a szegénység, de ezt nem alapjövedelemmel meg hasonló marhaságokkal kellene ellensúlyozni, mert lehet, hogy akkor kevésbé nélkülöznének, de ugyanolyan tanulatlanok, könnyen megvezethetőek maradnának.
ezen kívül nagyon fontos számomra a természetvédelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!