Bomlik még a Mi Hazánk Mozgalom a 2022-es választásig?
21:
Ne zavarjon, hogy most egyáltalán nem az a téma, hogy a pedofília bűn-e vagy sem. :D Nem várom el, hogy megértsd, mert kb. fogalmad sincs a pedomaci blogról. Megsúgom nagyon pedofilt pont a Pedomaci blog buktatott le és úgy indult ellenük eljárás (akkor nem volt gondja a hatóságoknak a bloggal).
Nem esett volna le: az a téma, hogy a kormány bizonyos emberek kérésére még simán neki akarna menni az amerikai jogrendszernek, miközben évekig a Kurucok esetében előadta, hogy nem tehet semmit.
Szólj, ha még ettől egyszerűbben is le kell írni, hogy megértsd. Nem, nem nagyon hat meg, hogy nem tetszik amiért kimondom miszerint Novák a kormány embere.
A Wikipedia-cikkben, amit linkeltem, benne van, hogy a kormány évekig küzdött a kuruc.info elhallgattatásáért, sikertelenül. Már régen belátta a hatalom, hogy értelmetlen a harc, pedig akkor még nem is orbán volt a magyarországi helytartójuk.
Valóban nem tetszik, ha azt hazudod, hogy Novák a kormány embere, mert baromság.
23:
Én meg ahogy írtam Állambácsi hazudozott össze-vissza. Tényleg nem tudom mit nem értesz azon amit már sokadjára leírok neked. Kormányokon át az lett hazudva, hogy nem tudnak mit kezdeni vele, mert amerikai jog, stb.
Pedomaci esetében (ami továbbra se pedofil oldal volt, bármennyire ennek akarod beállítani) már nem érdekelték az amerikai jogok Orbán kormányt, ugyanazt az amerikai jogot letojták magasról, amire hivatkozva nem tettek semmit se Novákék KurucInfoja ellen. Nem, nem volt semmi pedofil vád, mert ahogy írtam az amerikai hatóságok is megvizsgálták az ügyet, nem volt semmi pedofil tartalom (pedig nekik előbb még magyarról le kellett fordítani maguknak angolra az oldalt). Facebookos képek jogtalan használata miatt akartak jogi csatározásba kezdeni.
Tetszik érteni? Kurucosok esetében nem tett ugyanúgy Orbán se semmit, pedig ott kisebbségek agyba-főbe szidása volt, emberek telefonszámait és személyes információt adták ki, azzal nem tudnak kezdeni.
Pedomaci blog esetében meg Facebookos képek állítólagos jogosulatlan felhasználása miatt meg már ment volna a csatorázos.
Ezután már magadnak se akard bemesélni, hogy Novák nem a Fidesz embere.
Állam bácsit politikusok irányítják, már csak ezért is alap, hogy hazudik. A kuruc.info viszont semmi olyan törvényt nem sértett meg, ami indokolná a betiltását. Leszámítva persze az íratlan törvényt, hogy zsidókról és cigányokról jót vagy semmit.
Azt amúgy honnan veszed, hogy Nováknak egyáltalán köze lenne a kuruchoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!