Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc 2022-es harca szoros lesz?
Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 13:14
A kérdező szavazást indított:
Hatalmas Fidesz-győzelem várható
Szoros lesz, de Fiesz-győzelem várható
Magasan viszi a DK a választást
Szoros lesz, de a DK kerül ki győztesen
67 szavazat
1/17 anonim válasza:
Addig még sok idő van.
Egyenlőre abban sem vagyok biztos, hogy gyurcsány képes lesz állva maradni 10 percig mire oda jutunk, az isiásza kezd teljesen elhatalmasodni rajta.
3/17 anonim válasza:
Esküszöm úgy olvatam, hogy 2022-es harca soros lesz....
4/17 anonim válasza:
Mivel nem lesz ilyen harc, így sosem fogjuk megtudni.
6/17 anonim válasza:
Szerintem az, hogy hogyan jövünk ki a koronavírus történet második felvonásábol, hogy jó intézkedéseket hoznak e sokat fog nyomni a mérlegben, akár ellenük,akár mellettük.
7/17 anonim válasza:
#4 van benne valami sajnos, de még ha lenne váltás is akkor is ugyan arra váltanánk, ugyanis gyurcsány=orbán
8/17 anonim válasza:
Ekkora médiafölénnyel nem lehet a Fideszt leváltani. Max ha Orbán meghal vagy lemond, és az utódlási harcban szétzilálják belülről a pártot a hatalomért marakodók, akkor lehet esélye bárki másnak.
9/17 anonim válasza:
#8! Ne gondold, olvass pár fideszes hetilapot, reszket a térdük, hogy buknak 2022ben mióta tudnak együttműködni az ellenzékiek egymással. A fidesz népszerűsége 40-45% között van az ellenzék ennél erősebb, lehet kormányváltás, nem biztos, hogy lesz, de lehet.
10/17 anonim válasza:
Semmilyen szoros harc nem lesz 2022-ben. Mert mindenki régóta tudja hogy Fidesz fog nyerni hatalmas győzedelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!