Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gondolják hogy a Mészáros...

Nem gondolják hogy a Mészáros adót és multi adót embereken vernék le?

Figyelt kérdés
Ellenzékiek arra élveznének ha a szerintük rossz dolgokat tönkretennék vagy megadóztatnák. Mert Mészárosék és a multik a sátán művei ezért jobb lenne őket a főld szinéről is eltüntetni. Ezzel csak az a baj ha megvonnák a támogatásokat, meg is adóztatnák őket akkor azt az embereken vernék le. Szerintem nem lenne mgoldás és minden hátulütőjük ellenére munkát adnak az embereknek.

2020. szept. 25. 00:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%

#9 én nem vagyok komcsi, ezért nem is értek veled egyet, nem is vagyok fidesz szavazó, és nem is próbálom magamat jobboldalinak hirdetni, mint te, vagy a fideszed, vagy annak fiókpártja a mi tanyánk, amiknek egyébként annyi köze van a jobboldalisághoz, mint neked: semmi.

2010-ben nem hittem, hogy gyurcsányéknál lehet rosszabb, de rosszul hittem. Felcsúti KISZ titkár kollégája nagyságrendet rávert pofátlanságban, és lopásban.

2022-ben is a fideszre fogsz szavazni, és ahogy anno gyurcsány idejében "én nem a zemeszpére szavaztam, de..."<gyurcsányék felszopása>"

Akkor is folytatod, a "én nem a fideszre szavaztam, de... <orbi felszopása>"

2020. szept. 25. 12:42
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Most 2022-ben a Fideszre vagy a Mi Hazánkra fogok szavazni. Te meg csak szavazzál rá Gyurcsány valamelyik csicska pártjára vagy a kétfa* kutyapártra.
2020. szept. 25. 12:45
 13/26 anonim ***** válasza:
58%
#12 igen, tudom, ezt írtam, komcsi vagy, a kádári "boldog békeidők"-re vágysz, ezt a felcsúti KISZ titkár szándékozik megadni a kádáristáknak.
2020. szept. 25. 12:49
 14/26 anonim ***** válasza:
27%
#13: Továbbra fenntartom, hogy te vagy a komcsi és nem én. Lehet, hogy Orbán rendszere nem egy tökéletes rendszer a hozzám hasonló szélsőjobbosoknak, de nincs jobb.
2020. szept. 25. 15:13
 15/26 anonim ***** válasza:
58%

#14 tarhatod, de attól nég vörös vagy, szélbalos. Csak szégyelled magad, ezért is jobbkodsz, mint elvtársaid.

Az államosítás, szovjetúnióhoz dörgölőzés, haverok-mutyi-hanta, állami propaganda, haverokna törvénykezés, aminél szerinted nincs jobb, semennyire sem jobbos. Tanulmányozd a rákosi, és kádár korszakot... tele van kísérteties hasonlóságokkal az orbánizmussal.

Egyébként van jobb, csak ti vörösök a rosszba húzzátok vissza az országot. Szlovákiában, szlovéniában, csehországban, stb is volt jobb, lett is jobb, és lassan bulgária is megelőz minket...

2020. szept. 25. 15:26
 16/26 anonim ***** válasza:
53%

14!

Nyugi, nem kell komolyan venni a jobboldalt komcsizó elvtársat.

Kiadták a pártközpontból, hogy le kell járatni az ellenfelet.

Ősi komcsi módszer, hogy a másikat akarják besározni a maguk sarával.

Nyilvánvaló, hogy a DK-MSZP_MSZMP kapcsolat letagadhatatlan, ezért próbálják relativizálni.

2020. szept. 25. 15:29
 17/26 anonim ***** válasza:
27%
#16: Nagyon jól tudom, hogy kommunista. Egy becsületes jobboldali ennyire nem lehet kiakadva valakire csak azért, mivel a Fideszt és a Mi Hazánkot tartja Magyarországon jobboldalinak. Felismerem a kommunista tempót.
2020. szept. 25. 15:34
 18/26 anonim ***** válasza:
58%

#16 "Ősi komcsi módszer, hogy a másikat akarják besározni a maguk sarával."

Bizony bizony LD kövér elvtárs, vagy orbán kommunistázasai.

Kövér elvtárs MSZMP tag, és dolgozó volt, orbán KISZ titkár, matolcsi az MSZMP KB közgazdásza volt, és a többi.

Mi is hanyatlik most? A nyugat. Mi is a bezzeg? A szovjetúnió (oroszország). Kik is államosítottak? Stb.

Hogy is voltak ezek rákosi, és az orbáni időkben? :)

2020. szept. 25. 15:35
 19/26 anonim ***** válasza:
41%

#16:

Az ne zavarjon téged, hogy akiket akkoriban érdekelt a politika, annak csak a kommunista pártban volt esélye. Azt se felejtsd el, hogy ha annyira kommunisták lettek volna, ott lett volna nekik az MSZP mint kommunista utódpárt.

A nyugat hanyatlik? - morálisan egyértelműen, gazdaságilag nem

Oroszország lehet, hogy nem bezzeg ország, de morálisan ezerszer jobban áll mint nyugat, bár gazdaságilag vannak problémák. Valahol a kettő között kéne megtalálni az aranyközép utat, és ezt csinálja a Fidesz kormány is.Az EU-ból nem akarja kiléptetni az országot, a nyugati államokat tekinti a legfőbb szövetségeseinek, de elveti azokat a nyugati baromságokat mint a b* házassága, az x darab nem vagy a teljes önfeladás.

2020. szept. 25. 15:51
 20/26 anonim ***** válasza:
58%

"A nyugat hanyatlik? - morálisan egyértelműen, gazdaságilag nem"

Akkor nyilván az csak délibáb és illúzió, hogy MO gazdasága esett a legnagyobbat az EU-ban, igaz? Ahogy az is, hogy soha a rendszerváltás óta (nem, még GyúúúúÚÚRcsÁny alatt sem az előző gazdasági válság során) sem esett akkorát a Magyar gazdaság, mint az első félévben...

A 370 ft-os euró pedig nyilván Soros hibája.

2020. szept. 25. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!