Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ti hogy álltok az...

Fideszesek! Ti hogy álltok az ellenzékhez?

Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 13:09
A kérdező szavazást indított:
Jó, hogy vannak, abszurd viselkedésükkel a folyamatos Fidesz győzelem egyik záloga
Komoly ellenfelet látok bennük
28 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%
Én amolyan kritikusabb kormánypárti vagyok. A liberálisabb jobboldaliak közül. Nem kattintottam egyik opcióra sem. Nyilván vannak problémák, amikre rávilágítanak, de rengeteg témában (pl. egészségügy helyzete) olyanok ülnek a soraikban, akik egyszer már bizonyították éveken keresztül, hogy nem jelentenek alternatívát, megújulást. Először is a jelenlegi ellenzéki gárda minimum felének tegnapi hatállyal ott kellene hagyni a politikát, mert nem 21. századi az amit képviselnek, hanem a téesz-generációt és a panel-kasztot próbálják hergelni, nem pedig a jövőt jelentő átlag 20-30-40 éveseket. Komoly ellenfelet nem látok bennük, mert teljes összefogás esetén is csak a kétharmad lesz veszélyben. Kormányváltás akkor lesz, ha valami újrarajzolja a politikai térképet és valami más mentén alakulnak ki táborok mint a jelenlegi jobb és baloldali kurzus.
2020. szept. 23. 13:33
 2/24 anonim ***** válasza:
42%

Elsőként nem az ellenzékről, hanem az liberális/balos gondolkodású emberekről írok. Természetesen a lent felsoroltak nem vonatkoznak minden liberális gondolkodású emberre.

- Mindennel szembe mennek amibe hiszek (család, nemzet, haza, Isten)

- Még saját magukkal is szembemennek (pl. liberalizmust hirdetnek, de az egyetemeken nem tűrik az ellenvéleményt)

- Gyűlölködőek (pl. a liberálisok a cégeknek jelentik, ha olyan ember facebookjára tévednek aki konzervatív értékrendet vallanak, és követelik a munkaszerződésének beszüntetését. Ha ez megtörténik, akkor undorító üzenetekkel bombázzák az áldozatukat)

- Liberálisok, de ha valaki nem követi őket a végsőkig, akkor kiátkozzák (gondolok itt Eszényi Enikőre, akit amiatt basz* mivel nem ment ki egy libsi tüntetésre)

Milyen a magyar liberális/ballos ellenzéki politikus:

- A létüket Orbán határozza meg (nincs is más mondanivalójuk azon kívül, hogy "az ORBÁÁÁÁN")

- Merjünk kicsik lenni identitás (mivel számukra a haza nem jelent semmit, folyamatosan a külföldi nagyhatalmaknak akarnak megfelelni. Hogy az aktuálisan a Szovjetunió vagy az EU, nekik mindegy)

- Hazudnak reggel, éjjel meg este - ezt nem én mondtam, ezt Gyurcsány mondta ki az egész frakciójáról.

- Mindenért Orbánt teszik felelőssé (oktatás, egészségügy Gyurcsány idejében se volt jobb, mégis folyamatosan ezzel jönnek)

2020. szept. 23. 13:36
 3/24 anonim ***** válasza:
80%
A Fidesz előbb utóbb el fog fáradni, le lesznek váltva és engem pont emiatt szomorít el a dolog, hogy jelenleg az MSZP meg DK adja a derékhadát a kormány váltó erőknek holott belőlük már kaptunk gyakorlati oktatást, hogy mennyire inkompetensek és semmivel se jobbak a Fidesznél.
2020. szept. 23. 14:22
 4/24 anonim ***** válasza:
40%

Az ellenzék szánalmas. Olyan politikusokkal képviseltetik magukat a pártok akiket amúgy letagadnának ha rokon lenne, mert szégyellnék ahogy viselkednek, beszélnek, amiket csinálnak. Csak nincs más akit előre tolhatnának.

Az ellenzéki szavazókat viszont nem értem. Egyszerűen teljesen érthetetlen számomra az a rejtély, hogyan képesek olyanokra szavazni akik mindennel szembe mennek mint akit akár csak nemrégiben is képviseltek. Akik már számtalanszor hazudtak nekik és akik kormányon 8 évig bizonyíthatták volna mire képesek, még sem tudnak semmit felmutatni. Nem értem hogyan támogathatnak olyanokat akik Kispesten ilyen vállalhatatlan videókon buktak be, akik Czeglédyt annak ellenére megbízzák önkormányzati ügyekkel, hogy a bíróság kimondta hogy adócsalást követett el. Nem értem hogyan támogathatták Karácsonyt főpolgármesternek, mikor egy kerületet nem volt képes működtetni rendesen.

Érthetetlen az ellenzéki szavazók agresszivitása. Számtalanszor találkoztam azzal az utcán, közlekedési eszközökön, társaságban, milyen mérhetetlenül mocsok módon nyilvánulnak meg azokról akik nem velük együtt szidják a kormányt. Ahogy itt ezen a fórumon sem értem azt a sok ellenzékit aki ilyen módon viselkedik.

Van barátom, nagyon jó barátom aki régi mszp szavazó - mostanában nem tudom hova X-el, nem kérdeztem. Ő soha nem volt ilyen, egyszerűen ő ugyanazokat az értékeket tartja fontosnak, mint én, csak úgy hitte, azt az mszp-sek tudják megvalósítani számára. van sok kritikus szavazó, akik konkrét dolgokban nem értenek egyet a kormányzattal - és így is kell legyen, nincs olyan hogy egy politikai párt vagy kormány mindenkinek a kedve szerint tudna dolgozni. Őket értem. De a többieket? Akik annyit tudnak mondani hogy orbánék mindent ellopnak, meg korrupcióóóóó?

2020. szept. 23. 14:47
 5/24 anonim ***** válasza:
12%

#4 "Érthetetlen az ellenzéki szavazók agresszivitása. Számtalanszor találkoztam azzal az utcán, közlekedési eszközökön, társaságban, milyen mérhetetlenül mocsok módon nyilvánulnak meg azokról akik nem velük együtt szidják a kormányt. Ahogy itt ezen a fórumon sem értem azt a sok ellenzékit aki ilyen módon viselkedik."

En ugyan azt a reteget velem felfedezni most ezekben a tagokban, mint 2006-2008 kozott a Gyurcsany utalok kozott. Ugyan azok a tulajdonsagok es megnyilvanulasi formak, magatartas. Abszolut irracionalis latasmod, csak a gyulolet vezerli oket. Ha megkerdezted egy ilyen embertol 2008 ev elejen hogy miert a fideszre szavaz, ugyan ugy nem tudna megmondani mint ma egy mszp szavazo. 😃

2020. szept. 23. 14:57
 6/24 anonim ***** válasza:
23%
#5 2006 után rengetegen fordultak el a ballibektől akik korábban rájuk szavaztak. Ennek köszönhette a jobbik is a felfutását és igen, sokan szavaztak a fideszre közülük 2010-ben. De nem ők azok akik 10 évvel később is a fidesz-kdnp-t támogatják, hanem ők azok akik ismét fordultak és megint az aktuális kormányt mocskolják.
2020. szept. 23. 15:09
 7/24 anonim ***** válasza:
28%

"Fideszesek! Ti hogy álltok az ellenzékhez?"

S3ggel.

2020. szept. 23. 15:37
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
Soros.
2020. szept. 23. 15:51
 9/24 anonim ***** válasza:
37%

#6 "De nem ők azok akik 10 évvel később is a fidesz-kdnp-t támogatják, hanem ők azok akik ismét fordultak és megint az aktuális kormányt mocskolják."

Pontosan erre celoztam en is. Ugyan az a reteg mocskolodik mint 2006-8-ban.

2020. szept. 23. 16:07
 10/24 anonim ***** válasza:
59%
#9 persze, mivel ugyanazt csinálja a kormány mint akkor, az a "másik" kormány.
2020. szept. 23. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!