Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy Kövér elvtárs a...

Igaz, hogy Kövér elvtárs a leggyűlöltebb politikus a Fideszesek körében is?

Figyelt kérdés

Volt már ő kommunista, liberális meg mi nem? Gyakorlatilag a Római pápán kívül már minden és mindenki volt már ő a politikai hitvallását illetően. Opportunistaként mindig a hatalmon lévőkhöz dörgölőzik véletlenül. Most jelenleg "kereszténydemokrata-konzervatív", egyedülálló és kis családos, homoszexuális és bevándorló embereket gyűlölőként tevékenykedik és éldegél a pénzünkből szerényen. Irónia off. Valamint "nem a kocsmában vagy a Jobbik-os haverjaiddal" című uncsi duma ismételgetőjeként.

Olvastam már olyat, hogy őt még a Fideszesek is megvetik mert gally ember. Te megveted?

2020. szept. 22. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
En FIDESZ parti vagyok, de pont ezt az alakot ruhellem a legjobban az egesz parlamentben. Akartam valami frappansat irni amivel kifejezem utalatomat, de nem tudtam szavakba onteni. 😃
2020. szept. 23. 09:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem elvtársak vagyunk szabad emberek, a birodalom tagjai.
2020. szept. 23. 12:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy "gally ember"?

Különben fideszes se vagyok, mégis kedvelem, tisztán, világosan beszél.

Most mit mondott, ami nem tetszik?

2020. szept. 23. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Jakab Petyának kikapcsolta a mikrofonját, mert Petya megint úgy gondolta, hogy a kocsmában van. És így diktatúra van.
2020. szept. 23. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!