Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab Pétert nem lehetne...

Jakab Pétert nem lehetne kitiltani a parlamentből?

Figyelt kérdés

Nem tudom ti, hogy vagytok vele de nekem már a hócipőm teli van ezzel a bohóccal. Miért nem lehet őt kitiltani a parlamentből? Egy igazi pojáca aki csak lejáratja magát és a Jobbikot. Pofátlanul viselkedik, sértő megjegyzéseket tesz a miniszterelnökre és képviselőtársaira stb.

Kövér László már többször is elvette tőle a szót de ő csak azért is provokál, pedig tudja, hogy mi lesz a vége. Miért nem tiltják ki a parlamentből?

2020. szept. 22. 16:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
#10 Már bocs, de az Országházban egyre többen mennek le a kocsmaszint alá. Aki közönséges tapló, attól meg kell vonni a szót, ha nem tud normálisan beszélni.
2020. szept. 23. 08:42
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

#11 kivéve ha a miniszterelnök arra célozgat, hogy a Jobbik elnöke meleg, vagy ha egy konkrét kérdésre érdemi válasz helyett boldog karácsonyt kíván, mert ezek hazafi és szinvonalas, intellektuális megnyilvánulások.

Megjegyzem, nem kedvelem az ellenzéket, Jakab Péternél csak Gyurcsány antipatikusabb.

2020. szept. 23. 10:29
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
#12 Persze, hogy ez (Orbán)részéről is gázos, de amikor "lónak a fasz*t" táblát lóbálnak egyesek, ott azért megálljt kell parancsolni.
2020. szept. 23. 20:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy ló doktortól mi a lófarkat vártál.
2020. szept. 23. 20:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"kivéve ha a miniszterelnök arra célozgat, hogy a Jobbik elnöke meleg"

Hát igen e tényleg nem szép, viszont had ne sajnáljam már azt a Vonát akik korábban a kurucon össze vissza zsidóztak, b*ziztak mindenkit. Ezt hívják úgy hogy karma.

2020. szept. 24. 02:00
 16/17 anonim ***** válasza:
37%

#15 akkor a Soros alapitvány egykor büszke ösztöndíjasára, a liberális internacionálé egykori alelnökére milyen karma vár? Arra, akinek a frakciójának tagjai "csuhások térdre, imához" kiáltásokkal trollkodták a kdnp javaslatait?

Nem vagyok ellenzék párti (kormánypárti sem), de a múlt miatti következtetés veszélyes dolog...

2020. szept. 24. 05:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak őt kéne...

Tordait és Hadházyt is, aki be se jár, megértem lehet a lovak gyógyítása fontos, de akkor dönteni kéne.

2020. szept. 24. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!