Nem röhejes az, hogy a Fidesz szerint ha Gyurcsány lenne hatalmon, akkor kilőné az egyetemisták szemét? Az egyetemisták elkötöttek tankot? Felgyújtottak kocsikat? Kofosztották a székházat?
túrórudika1
:D Békés tüntetés amit...
Ezen jót röhögtem.
Nyilvánvaló, hogy neked sincsen valós fogalmad az eseményekről.
"Talán az volt az egyetlen lépése Gyurcsánynak. Kicsit előbb, kicsit erélyesebben kellett volna fellépnie."
Nem akarom Gyurcsányt védeni - és hasonló helyzetben a többi miniszterelnököt sem - de egyelőre még ilyen esetekben nem a miniszterelnök dönt, vagy tévedek?
Van egy kerületi kapitány, van egy budapesti rendőrfőkapitány és van egy országos rendőrfőkapitány. Szerintem a fellépés és a szükséges intézkedések meghozatala egy tüntetés esetén nem a miniszterelnök dolga és felelőssége.
Ha most a uding ellenzéknek lenne keménymagja, szétvernék és felgyújtanák a belvárost, mint 2006-ban és a készenléti rendőrség szétverné a randalírozó tüntetőket akkor nem kiabálnék egyből Orbánt, pedig aztán én ellenzéki vagyok. :D
Azért láttunk már "békeidőben" is rendőri túlkapást, túlkapásokat mindkét kormány alatt...
Békés tüntetés az , amin tankot kötnek el és törnek zúznak ? :D:D:D
Vajon miért verték szét? Nem értem :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!