Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem röhejes az, hogy a Fidesz...

Nem röhejes az, hogy a Fidesz szerint ha Gyurcsány lenne hatalmon, akkor kilőné az egyetemisták szemét? Az egyetemisták elkötöttek tankot? Felgyújtottak kocsikat? Kofosztották a székházat?

Figyelt kérdés
Az az érzésem, hogy ha valóban egy vandál tübtetés lenne az országban, akkor Orbánék még annyira se tudnák kezelni mint Gyurcsány Ferenc.

2020. szept. 21. 16:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Azt ugye tudod, hogy szeptember 18-án volt a székházas buli (amit valamilyen oknál fogva a rendőrség tétlenül nézett végig), és október 23-án volt az békés tüntetés, amit a rendőrség brutálisan szétvert.
2020. szept. 21. 18:04
 12/19 mindentudó99 ***** válasza:
18%
Akkor fogalmazzunk masként. Volt mar pár tüntetés a kormàny ellen. Se szándékosan se vèletlenül nem lőttéki senki szemét. Még ennél jelentéktelenebb dolgok se törtèntek.
2020. szept. 21. 19:40
 13/19 anonim ***** válasza:
96%
A Fidesz már régen nem tudja mit hápogjon ha kínos neki a saját diktatúrája.
2020. szept. 21. 20:46
 14/19 anonim ***** válasza:
41%

túrórudika1

:D Békés tüntetés amit...

Ezen jót röhögtem.

Nyilvánvaló, hogy neked sincsen valós fogalmad az eseményekről.

2020. szept. 21. 22:03
 15/19 anonim ***** válasza:
93%

"Talán az volt az egyetlen lépése Gyurcsánynak. Kicsit előbb, kicsit erélyesebben kellett volna fellépnie."

Nem akarom Gyurcsányt védeni - és hasonló helyzetben a többi miniszterelnököt sem - de egyelőre még ilyen esetekben nem a miniszterelnök dönt, vagy tévedek?

Van egy kerületi kapitány, van egy budapesti rendőrfőkapitány és van egy országos rendőrfőkapitány. Szerintem a fellépés és a szükséges intézkedések meghozatala egy tüntetés esetén nem a miniszterelnök dolga és felelőssége.

Ha most a uding ellenzéknek lenne keménymagja, szétvernék és felgyújtanák a belvárost, mint 2006-ban és a készenléti rendőrség szétverné a randalírozó tüntetőket akkor nem kiabálnék egyből Orbánt, pedig aztán én ellenzéki vagyok. :D

Azért láttunk már "békeidőben" is rendőri túlkapást, túlkapásokat mindkét kormány alatt...

2020. szept. 21. 22:11
 16/19 anonim ***** válasza:
40%
De, nevetséges amikor az agyhalottak "békés tüntetésként" emlékeznek vissza erre az esetre 😂 Azt hiszem erre mondják, hogy az idő megszépíti az emlékeket
2020. szept. 22. 00:16
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem, a kádári meg a gyurcsányi nosztalgiára mondják azt.
2020. szept. 22. 07:47
 18/19 anonim ***** válasza:
95%

Békés tüntetés az , amin tankot kötnek el és törnek zúznak ? :D:D:D

Vajon miért verték szét? Nem értem :D:D

2020. szept. 22. 14:05
 19/19 anonim ***** válasza:
90%
A Fidesz szerint Gyurcsány atombombát dobna a diákokra... Ja, hogy nincs atombombánk?! Mit számít az, majd Soros és a migráncsok hozhatnak be!
2020. szept. 22. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!