Szerintetek ebben az évtizedben mennyi esély van arra, hogy a magyar kormány legalizálja a marihuánát?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 19:52
21/26 árokpart válasza:
A kormány még az is elképzelhető, hogy hajlana rá, hogy lehessen hivatalosan is üzletben vásárolni, de a maffia az bizony nem hagyja szerintem. Semmiképpen nem fogja kiadni ezt a bizniszt a kezéből, de nemcsak nálunk hanem sehol a világon . Ha bármelyik kormány megkísérelné meg is buktatnák azt a kormányt simán. Hollandia meg pár ország ahol rendes üzletben lehet venni ott valamiképpen sikerült kompromisszumot kötni talán a kormánynak a szervezett alvilággal, meg ott történelmi hagyományai is vannak és emiatt az alvilág sem tud mit tenni. Máshol viszont ezt nem fogja hagyni. Nem is értem a mai világban ezt az emberek nem tudják, ha meg tudják akkor minek kérdezgetik naponta, hogy jaj mikor lehet már hivatalosan vásárolni. Hacsak sima fogyasztó vagy az esetek 80 százalékában nem foglalkoznak vele ha nincsen mellette másik balhé.
22/26 anonim válasza:
@ 21:21
Amit írsz az ilyen estimese kategória.
"de a maffia az bizony nem hagyja szerintem"
Még is milyen maffia? Magyarországon nincs semmiféle ilyen csak kisebb galerik, de azok a béka feneke alatt nincsenek ahhoz a szervezettbűnözéshez képest amit a kormány csinál.
23/26 anonim válasza:
Ha az SZDSZ 2.0 hatalomra kerül még ebben az évtizedben, akkor van rá reális esély.
24/26 anonim válasza:
#14 azt egyetlen egy alkalommal lehet eljátszani...
25/26 anonim válasza:
@05:47
Nyilván való, csak azoknak az agysebészeknek a felvilágosítására írtam ezt akik azt hiszik hogy egy cigiért 40 év szibériai gulágra küldik az embert.
26/26 anonim válasza:
0.0000% ra az esely, eleve az is nevetseges, hogy Magyarorszagon azonos megiteles ala esik minden illegalis kabitoszer, mikozben a fel orszag alkoholista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!