Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincsenek Magyarországon...

Miért nincsenek Magyarországon népszavazások?

Figyelt kérdés

2020. szept. 19. 18:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
10es, ez amit irsz, tényleg tök gáz. Nagy nehezen végre összejönne az aláírás mennyiség, és kiirás előtt a kormány hoz egy törvényt ami megoldja a helyzetet, és nem is érdemes kiirni a népszavazást. Ez jó nagy szemétség, csomó szervezőmunka megy a levesbe. Meg akik aláírták, nekik is az idejük... Pedig lenne min elégedetlenkedni, de még azt is elveszik az ember elől és megoldják idő előtt. Ez ma az ország
2020. okt. 18. 09:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#11 Nyugtass meg hogy csak lehagytad a végéről hogy :) és nem komoly amit leírtál, hogy baj ha népszavazás nélkül is sikerül elérniük amit az aláírásgyűjtők akarnak!
2020. okt. 18. 09:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12es,csak a 10esre reagáltam, szerinte baj ez. Nekem fontosabb, hogy megoldódjanak a dolgok, az eszköz nem annyira fontos. :)

persze vannak elvakult orbánisták meg gyurcsányisták, akiknek minden rossz, amit a másik csinál. Én ezt elengedném

2020. okt. 18. 09:47
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Akkor megnyugodtam. Mert van aki komolyan gondolja, hogy rossz ha népszavazás nélkül megkapta amit akart.
2020. okt. 18. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!