Mesterházy Orbán embere Kunhalmy szerint. Miért nem rakták ki eddig?
Kunhalmy mondta tegnap a TV-be, aztat hogy a Mesterházy, aki MSZP elnök akart lenni, az Orbán embere. Nem értem akkor miért tűrték a pártba?
A kirúgott Pest megyei tagszervezet is NER-es? Ki nem Orbán embere az MSZP-be?

Kérdező, azt ugye tudod, hogy Mesterházy volt már az mszp ELNÖKE, Kunhalmi pedig még nem?
Bár ahogy kinéz, már nem lesz mszp mire Kunhalminak esélye lenne elnökké válni.
A legviccesebb az, hogy pontosan ugyanezt végignézhettük nem olyan régen a jobbiknál is. Ott is folyamatosan hagyták el a pártot a szavazóik, az új elnök választásakor összeveszett a két jelöltet támogató oldal a pártban, majd amelyik éppen hatalmon volt, az megpróbálta kiszorítani a másik szavazóit, elkezdtek először csak politikusokat kidobni, aztán egész alapszervezeteket zártak ki vagy számoltak fel, a végén a "vesztes" jelöltet és támogatóit is kizárták a pártból.
Az mszp pontosan ugyanezt csinálja lépésről lépésre, csak már eleve az 5% körüli állapotból lesznek így majd a fele.

Bele tűrték a pártba?
Van baj a ragozással
Segítek:
MSZP-ben
TV-ben
pártban

"Kérdező, azt ugye tudod, hogy Mesterházy volt már az mszp ELNÖKE, Kunhalmi pedig még nem?"
Már akkor a Fidesz szekerét tolta Mesterházy vagy az is lehet, hogy csak később vették meg krumplival. Kunhalminál én még nem láttam krumplit -.-

7 Az hogy nem teljesen nomrális még nem jelenti azt, hogy fideszes. Sőt!
A fideszesek általában értelmes embert építenek be a rendszerbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!