A bulikázó fiatalokat mikor fogják felelősségre vonni, amiért miattuk terjed brutális ütemben a koronavírus?
Azért ne csak a bulizó, szórakozó és nem "bulikázó" fiatalokat kell piszkálni.
Nyáron mindenki ment, amerre látott, apuka benyomta a családot a kocsiba és irány Horvátország vagy Balaton, vagy Bivalyb@sznád...mert nehogy már ne nyaraljunk.(L'Oreal, mert megérdemlem)
Az idősek pedig...ahogy hallottam, amikor megvolt nekik az idősáv, simán bementek előtte és utána is a különböző üzletekbe, de aki nem volt idős, az ugye nem léphetett be 9 és 12 óra között.
Én magam nem vagyok fiatal, csak nem felejtettem el milyen fiatalnak lenni.És mielőtt valaki belekötne abba, hogy mi az, hogy "hallottam" az a helyzet, hogy szklerózisom van, és nem tudok lemenni az utcára, de ezzel együtt nem savanyú a szőlő, hanem tulajdonképpen eljutottam oda, hogy hálát adok, amiért nem lehetek az emberek között.
Mert elkeserít hogy a fiatal az időset, az idős a fiatalt szidja. Meg úgy kb. mindenki mindenkit. Legalább most kéne tudni megérteni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!