Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bulikázó fiatalokat mikor...

A bulikázó fiatalokat mikor fogják felelősségre vonni, amiért miattuk terjed brutális ütemben a koronavírus?

Figyelt kérdés
Azt, hogy 11 után zárva lesznek a szórakozóhelyek, nem érzem elégtételnek. Végigbulizhatták az egész nyarat, és most ennek köszönhetően egekben a fertőzöttek száma, és napról napra többen halnak meg. Ma még csak 8, de pár hét múlva a 8 mellé kerül még három 0 is, november-decemberre meg akár a milliós halálesetet is elérhetjük. Mindezt azért, mert nem tudtak otthon nyugodtan megmaradni. Ezek a felelőtlen birkák rengeteg ember haláláért felelősek. Miért nem lehet ezt valahogy szankcionálni? Minimum egy busás pénzbüntetéssel. Ha már Balatonra utazni, meg piálni van pénzük akkor arra is legyen, hogy törlesszenek azoknak az embereknek, és azok családjainak akik most miattuk szenvednek, és harcolnak az életükért a vírussal szemben.

2020. szept. 16. 19:17
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
43%
majd mikor felfordsz akkor
2020. szept. 18. 07:04
 22/24 A kérdező kommentje:
A többezres új fertőzöttel, és a napi százas nagyságrendű halálesettel újra aktuálissá vált ez a kérdés. Már megint igazam lett.
2020. okt. 31. 12:57
 23/24 anonim ***** válasza:
19%
Miben?
2020. okt. 31. 23:36
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne csak a bulizó, szórakozó és nem "bulikázó" fiatalokat kell piszkálni.

Nyáron mindenki ment, amerre látott, apuka benyomta a családot a kocsiba és irány Horvátország vagy Balaton, vagy Bivalyb@sznád...mert nehogy már ne nyaraljunk.(L'Oreal, mert megérdemlem)

Az idősek pedig...ahogy hallottam, amikor megvolt nekik az idősáv, simán bementek előtte és utána is a különböző üzletekbe, de aki nem volt idős, az ugye nem léphetett be 9 és 12 óra között.

Én magam nem vagyok fiatal, csak nem felejtettem el milyen fiatalnak lenni.És mielőtt valaki belekötne abba, hogy mi az, hogy "hallottam" az a helyzet, hogy szklerózisom van, és nem tudok lemenni az utcára, de ezzel együtt nem savanyú a szőlő, hanem tulajdonképpen eljutottam oda, hogy hálát adok, amiért nem lehetek az emberek között.

Mert elkeserít hogy a fiatal az időset, az idős a fiatalt szidja. Meg úgy kb. mindenki mindenkit. Legalább most kéne tudni megérteni egymást.

2020. nov. 5. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!