A rendőrök és a közteresek miért engedik, hogy a Nyugatinál, az ország egyik legforgalmasabb aluljárójában prostik járkáljanak?
A Nyugatinál az járkál aki csak akar.
Szabad ország,szabad nemzet!
Honnan veszed ,hogy prostituált aki ott járkál.
Bizonyítani tudod,vagy csak belegondolod,hogy ki mi.
"Honnan veszed ,hogy prostituált aki ott járkál.
Bizonyítani tudod,vagy csak belegondolod,hogy ki mi."
Mondjuk onnan, b*meg, hogy ha tíz percig ott állok, akkor háromszor is leszólítanak egy ajánlattal. Megtörtént, nem hasból írom. Állandóan látom őket, mindig suttognak a mellettük elhaladó férfiaknak.
De olyan jó lenne, ha, mikor kiírok egy kérdést, nem az lenne az első, hogy elkezdik elvitatni az igazamat. Mint ez a buggyant első válaszoló, akinek az érvelése alapján gondolom, odaszarhatok a rendőrpalota elé, mert szabad ország és közterület a járda. Legyél nyugodt, tudom, hogy azok ott prostik. Azt is tudom, hogy hova mennek, egy elhagyott vasúti kocsiba (nem saját tapasztalat), persze miután fizetsz a stricijüknek, akik szintén ott strázsálnak. Egyik sosincs ott a másik nélkül. Csak azt nem tudom, hogy mi a rákért hagyják ezt, mikor egy tilosban parkolót pillanatok alatt megtalálnak a közteresek azon a környéken. Csak arra tudok gondolni, hogy jattolnak nekik a stricik.
Nem baj ha tudsz róla, nem csak ott, hanem szinte a világ minden pontján járkálnak prostik.
Különben tele a város drogosokkal, alkoholistákkal, mindenféle bűnözővel, sőt még tilosban parkolókkal is. ;)
Miért éppen ez a prosti/strici kérdés foglalkoztat téged ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!