Mi lesz a vége a "vítustagadók" elleni propagandaháborúnak?
1. tisztázandó a fertőzés patológiája, ami nem lehetséges ha megtiltják a halottak boncolását
2 Tisztázandó hogy járvány van e, melyet a heti 15.000 főben határoztak meg korábban. (Nyilván ez nem teljesül)
3. Tisztázandó az újságírók és TV adók hazudozásai a halottak és fertőzöttek számáról..pl New-Yorki halottak melyek nem léteznek.Az erről készült videókat én pl láttam, a youtub cenzúrázta 3-4 nap múlva
4.Tisztázandó az alkalmazott teszt alkalmassága.
5.Nem elégséges a hit, hogy higgyük el ezt meg azt..hinni a
templomban szokás
Csak úgy pár aggasztó dolog amit az arra felkent bértollnokok hülyézéssel meg elmebetegezéssel söpörnek le az sztalról...
Ehhez a sajátos megfogalmazáshoz nem érdemes hozzászólni.
De mindenkinek joga van meghalni, senkinek sincs joga (tudatosan vagy ostobaságból) fertőzni.
12
Pont erről beszéltem, orvosi diploma és vizsgálat nélkül leelőszobázni valakit...no ezek azok módszerek amik a problémát okozzák...persze az érdemi hozzászólás az nincs
Kérdező! Vedd be az antipszichotikumokat amiket a doktor bácsi felírt neked.
Jót fognak tenni, meglátod!
Egy ideális világban: totális győzelem, a vírus és járványtagadók megszégyenítése.
A való világban: végigszenvedjük ezt a vírust és húsz év múlva "mindenki" tudni fogja, hogy valójában nem is volt járvány, nem is haltak meg millió szám emberek, nem is történt semmi csak a háttérhatalom manipulált kb. mint 911 a konteósok már rég kihirdették magukról, hogy ők győztek.
A kérdező is a való világba tartozik sajnos, őt sem röhögik ki, meg rúgják fenéken az arra járók, amiért ilyen ostoba, hanem majd pár év múlva a kisfröccs meleltt osztja az észt arról, hogy "ezaajárvániyiscsakitalációvolthejj"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!