A liberálisok miért nem ígérik meg, hogy a SZFE-en nemzeti darabok is lesznek, nem csak melegek. Akkor vége lenne ennek a cirkusznak?
Ha jól hallom az érveket a SZFE évtizedek óta LMBTQ-t propagáló műsorokat tűznek műsorra és ennek csak úgy lehet véget vetni, ha Vidnyánszky lesz az igazgató, mert ő már tett le valamit az asztalra nemzeti szinten.
Miért nem ígérik meg a liberálisok, hogy ezentúl mondjuk fele-fele arányban lesznek a gender és a nemzeti darabok, de erre sem képes? Akkor mit várhatunk tőlük?
Az SZFE nem egy színház, hanem egy egyetem. Ott oktatás folyik, nem színházi munka. Nagyon jártas lehetsz a hazai kultúrában, ha még ennyit se tudsz.
Egyébként ha már így kiemelted a kérdést igazán megmagyarázhatnád kérdező, hogy mi az a nemzeti darab, mert ennek definícióját még egyik kormányinfón se ismertette Gulyás barátod.
De ha már itt tarunk, a meleg darab definícióját is szeretném hallani, mert ezt a kifejezést még a google sem ismeri, te talán felvilágosíthatod a csökkent értelmű liberális agyamat a te okos nemzethy eszeddel.
Ja, az utolsó hozzászólóhoz hasonlóan én sem értem, hogy mi az, hogy meleg darab? Ezt az ostoba szélsőjobbos fröcsögést abba kéne hagyni. Még soha senki nem indokolta meg, hogy tulajdonképpen mi is a gond az SZFE-vel. Téged fizetnek, hogy ilyen provokatív kérdéseket egyél fel?
Ezt úgy hívják, hogy agitációs propaganda, a kommunistáknál és a náciknál működött ilyen központilag irányított népbutítás.
Tanulj történelmet!
Milyen liberálisok mit nem ígérnek meg?
Az SZFE-n szakmai munka folyik, ahogy minden más egyetemen is. Nem az egyetemi munkával van baj, hanem azzal a "kommunista" politikával, amelyik mindent le akar nyúlni magának. Ezért kell a Fideszt végérvényesen eltakarítani a politikai palettáról.
Örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!