Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire érdemes szavazni baloldal...

Kire érdemes szavazni baloldaliként, ha nem támogatom a Fideszt, de nem akarok drogliberalizációt, meg LMBTQ terrort sem?

Figyelt kérdés

2020. szept. 12. 16:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, engem az zavar a baloldalon, hogy a baloldaliság régen a dolgozó emberekről, a kizsákmányoltakról, a nincstelenekről, a szakszervezetekről szólt, manapság meg csak az LMBTQ megy... A munkásosztály helyett a melegeket képviselik
2020. szept. 12. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Egyetértek.
2020. szept. 12. 17:55
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Azt írod LMBTQ terror, nos engem még egy meleg sem terrorizált, többet ismerek, tök átlagos figurák akik a társadalom hasznos tagjai. Biztos van kivétel, az Emma vagyok-féle díszratyi, de ők a kisebbség, ellenben a cigányoknál fordított az arány, ott nagyítóval kell keresni a normális kisebbséget. A cigányok lakta kistelepüléseken a magyarok nem LMBTQ- terrornak vannak kitéve maradjunk ennyiben.
2020. szept. 12. 18:02
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

Tudsz róla, kedves Kérdező, hogy a demokrácia egyik alapköve, hogy te is alapíthasz pártot, rád is lehet szavazni és hogy mindenféle tisztségekre megválasztható vagy?

Ha úgy érzed, hogy a te érdekeid/értékeid nem képviseli senki a politikai palettán, akkor nyugodtan alapíts olyan mozgalmat, amit csak szeretnél. Nosza! Mutass valamit!

2020. szept. 12. 19:32
 15/17 Abody ***** válasza:
73%

Amúgy meg az LMBTQ közösségben ezerszer több a munkás, szegény, meg hajléktalan, pont az egyik legkizsákmányoltabb réteg, függetlenül attól, hogy a médiában csak a celebek, gazdagok, meg sztárok kapnak hangot közülünk.

Amúgy itthon azért ekkora nagy téma ez, mert a cigányságot már nem tudja felhozni a jobboldal mint ellenségképet, ezért a melegekre irányult az a nagy politikai megosztó pozíció, amivel egyből el lehet dönteni egy ember nézeteit. Nyugatabbra ez már a transzneműekre korlátozódott.

Annyira én nem vagyok jártas a magyar politikában, de hidd el, nem az LMBTQ az egyetlen programja egyik pártnak sem.

2020. szept. 12. 20:05
 16/17 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy ezt a meleges dolgot sem értem, egy évben kb akkor hallok róluk mikor a felvonulás időszaka van, azon kívül meg semmit, se nem láttam az utcán kézen fogva sétáló férfiakat se semmit. Jó nem is nézegetem direktbe, de nekem nem tűnik olyan tömegesen elterjedt zavaró jelenségnek a dolog.
2020. szept. 12. 22:44
 17/17 anonim ***** válasza:
20%
Gyurcsány Fletóra, jó volt ő régen is jó lesz ő most is. Akkor aztán nem lesz tüncikézés, mert kilövik a szemüket.
2020. szept. 20. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!