K mondta? “Nekem, hogy magyar, nem jelent semmit?”
Na ez a tök gáz!
2020. szept. 12. 08:02
3/14 anonim válasza:
Az gázabb, hogy azóta se lett belőle Sovány László.
2020. szept. 12. 08:05
4/14 anonim válasza:
Nem ő az egyetlen ilyen a Fideszből
2020. szept. 12. 08:49
5/14 anonim válasza:
Ennél még gázabb az a kommunista politika (államosítások, fékek és ellensúlyok leépítése, piacellenesség, populizmus stb., stb.), amit 2010 óta folytatnak. Valójában ők a kommunisták moszkovita szárnyának szellemi utódjai.
2020. szept. 12. 09:10
6/14 anonim válasza:
Miért lenne feltűnő? Lásd a másik "agyast", aki Soros pėnzén tanult, és most tök ellene hangolja a népet.
Kutyából lesz szalonna.
2020. szept. 12. 10:05
7/14 anonim válasza:
Nem utódai,most is moszkoviták. A különbség az, hogy annak idején titokban tették (nemvolt akkora sikk a tömegnek, csak muszáj volt), ma nyilvánosan dicsekedve (mert most sikk a tömeg egy jól definiálható részének).
2020. szept. 12. 10:22
8/14 anonim válasza:
Nagyon gáz. De ugye a kormánypropaganda médiumok erről nem beszélnek, mert a végén kitörne róla a botrány a fideszesek között...
Kedvencem amúgy az, amikor Dobrev Klárát azzal támadják, hogy a nagyapja egy mocskos komcsi volt, de arról már nem beszélnek, hogy bizony nekik is erősen közük volt a szocihoz:D
2020. szept. 12. 11:45
9/14 anonim válasza:
Pontosítsunk: 1986-ban fél éven át MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének ifjúságkutató csoportjában dolgozott tudományos segédmunkatársként.
2020. szept. 12. 12:00
10/14 anonim válasza:
9-es: komcsi volt a javából - már ha a komcsiknak van egyáltalán java - hiába próbálod bagatellizálni!
Vezértrutymó volt abban a ifjúkommunista hardában, ahonnan engem anno kizártak!
Nem őt, engem! Érted?
Őket mért nem zárták ki???
Mert - Gyurcsánnyal együtt - még a seggük is vörös volt, és az is maradt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!