A Mi Hazánkot miért nem tiltják be?
“ uszít a szomszédos népek ellen.”
Ki gyalázta meg a Nélküled című dalt?
Gondolom a kérdés csak trollkodás.
Én homoszexuális vagyok, így nyilván semmivel nem értek egyet amit a Mi Hazánk képvisel, ennek ellenére úgy gondolom hogy nekik is joguk van a saját véleményükhöz és ahhoz hogy akár ezt párttá rendeződve hangoztassák.
De szigorúan csak a kérdésedre válaszolva, azért nem, mert nem tesznek semmi olyat ami indokolná a betiltásukat.
Nem vagyok ál-baloldali troll veled ellentétben kedves 10-es! Ez nem trollkodás, hanem teljesen komolyan gondolom.
"Bizonyíts. Hajrá. Linkelj cikkeket, nyilatkozatokat, amikből ez kiderül. Ellenben csak rágalmazol, amiért hiszed vagy sem, jogilag felelősségre vonható vagy."
Nem rágalmazok és tessék, itt van a forrás: https://www.youtube.com/watch?v=WwUZCYvmM2c
"Én homoszexuális vagyok, így nyilván semmivel nem értek egyet amit a Mi Hazánk képvisel, ennek ellenére úgy gondolom hogy nekik is joguk van a saját véleményükhöz és ahhoz hogy akár ezt párttá rendeződve hangoztassák."
Ez nem fér bele a véleménynyilvánítás szabadságába. A mások elleni uszítás, gyűlölködés nem a szólásszabadság része. Más országokban például büntetnek a holokauszt tagadásért is.
"Más országokban például büntetnek a holokauszt tagadásért is."
Magyarországon is büntetik. ;)
"Ez nem fér bele a véleménynyilvánítás szabadságába. A mások elleni uszítás, gyűlölködés nem a szólásszabadság része. Más országokban például büntetnek a holokauszt tagadásért is."
Olyat még mindig nem mutattál, ahol mások ellen uszítanak vagy gyűlölködnek. Az, hogy Trianon revízióját akarják, nem uszítás és nem gyűlölködés. Mellesleg a holokauszttagadás sem az.
"Olyat még mindig nem mutattál, ahol mások ellen uszítanak vagy gyűlölködnek."
Kedves Kérdező!
Te elfogadod, ha valaki KRISZTUSKÖVETŐ HÍVŐ?
Vagy valláskárosultnak tartasz minket?
"Tehát már a Jobbikot, a Magyar Gárdát és a Betyársereget is réges régen be kellett volna tiltani."
Ebben még egyet is értünk. Rajta! Kezdeményezz népszavazást a zsidólistázókat, Duna-parti cipőkbe csulázókat, náci pólóban feszengőket és Judapestező nyílt antiszemitákat tömörítő Jobbik ellen! Én biztos aláírom. Az ellenzéknek lesz ez a legnagyobb érvágás, nem a Fidesznek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!