Miért kell járvány begyorsulás alatt tüntikézni?
1/14 A kérdező kommentje:
Erre a színház ügyre gondoltam.
Van közöd beszólni mikor emberi jogok közé tartozik? Szerintem kicsit sem.
2020. szept. 5. 21:01
Mert a zászlócipelő idióták békamenetét is rohadt fontos volt a járvány közepén megtartani mi? Ja azt lehet, mert az nemzethy cselekedet.
Hányni lehet tőletek.
2020. szept. 5. 21:01
4/14 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy volt olyan képzeld, dolgozom politizálás helyett... De tuti tesztoszterontúltengésetek van. Miért ilyen idióták egyesek? Olyan szinten nem érdekel a politikád, amire te az életedet teszed, hogy azt el se hiszed. Egyik oldal se tüntikézzen, de gondolom egy elvakult féloldalas embernek hiába magyarázom...
Intelligencia netovábbja hogy akivel nem egyezik a véleményünk azt meg már hülyézzük le igaz kérdező?
2020. szept. 5. 21:07
Mert a járvány egyre nevetségesebb tálalása miatt egyre kevesebben hiszik el hogy létezik egyáltalán a vírus. Terjedt az egész nyáron, csak ugye amiről nem tudsz az nem fáj, menj nyugodtan strandolni és költsd a pénzed. Mindenki szarik már a járványra, Müller Cecília, Kásler és a hozzájuk hasonló bohócok hiába túráztatják magukat, már senki nem hisz nekik. Eddig kellett volna kevésbé hülyének nézni a népet.
2020. szept. 5. 21:07
“Hányni lehet tőletek.“
A lényeg, hogy tőletek nem.
Élj tovább a liberalbolsi álomvilágodban, de minket hagyj evvel békén.
2020. szept. 5. 21:08
8/14 A kérdező kommentje:
Igen, mert ez nem egyéni döntés, itt néhány ember elcseszheti soknak a sorsát, mint mikor a beteg benőkét beviszik az oviba aztán kiesik egy rakás jövedelem a kapcsolódó szülőknek, akiknek a gyereke otthon kell maradjon.
Nem tudom súlyos lesz e a járvány, vagy enyhék lesznek ősszel a tünetek, senki nem tudhatja előre, kár kockáztatni. De ugrásszerű az esetszám nem Mo-on hanem a világban is, ebbe magyar politikát csak a hülye kever bele tényleg, mit mondjak erre mást nem lehet mondani. Szerintem a tüntike sem képez kivételt, ha nem lehettek fesztiválok, koncertek akkor tüntikét se kellene, nem? Vagy szoktatok gondolkodni néha?
Nézd. Jelenleg a politikai vezetésünk miatt annyira hiteles ez a koronavírus maszlag mint higy jézus lemászott a keresztről. Lehet egyéni véleményed megvan. Nem itéllek el. Hord a maszkot de ne kőtelezd rá ha amúgy egész nyáron senkin sem volt és senki sem fertőződőtt le. Minden virus addig tombol amig el nem kapják.
2020. szept. 5. 21:21
#9 Minden szavával egyetértek. Ez a legnagyobb baj ezzel az egésszel, hogy kollektívan senkit nem hagynak élni emiatt a baromság miatt. Felőlem nyugodtan magára zárhatja az ajtót és retteghet, akinek jól esik, unalmas éveknek néz elébe, ugyanis ez a vírus sajnos már velünk marad, jó néhány évig használható vakcinában is kár reménykedni. Viszont jó lenne már békén hagyni azokat, akik unják már a riogatást és azt hogy más se ömlik sehonnan, csak hogy korona, korona, korona, mintha semmi más betegség nem létezne és ez lenne a világ egyetlen problémája.
2020. szept. 5. 21:33
Kapcsolódó kérdések: