Most akkor gyakorlatilag a kormány majdnem a svéd modellt alkalmazza?
Figyelt kérdés
Minimális intézkedések. Az élet megy tovább szinte ugyan úgy mint nyáron, közben tízszer annyi a napi esetszám mint tavasszal amikor Budapest szellem városá vált és leállt az élet az egész országban...2020. szept. 3. 10:11
1/12 anonim válasza:
Azt mondta Gulyás Gergő, hogy a cél az volt, hogy az egészségügy felkészüljön és ez megvalósult, úgyhogy szerintem igen. Nem fognak leállitani újra mindent. Hulljon a férgese.
2/12 anonim válasza:
Nem. Már zártak le határátkelőket.
3/12 anonim válasza:
Igen, ennyi. Más nem is lesz. Max. bezárják azokat az intézményeket egy időre, ahol konkrétan fertőzött lesz.
4/12 A kérdező kommentje:
#2 igen, és? Akkor innentől kezdve belföldön nem terjed ugye?
2020. szept. 3. 10:55
6/12 A kérdező kommentje:
A 2es hülyeségére világítottam rá...
2020. szept. 3. 10:59
7/12 anonim válasza:
A mintapélda országod, határt se zárt mi legalább igen.
8/12 anonim válasza:
De már leszarják, hogy hányan betegednek meg. Van elég lélegeztetőgép.
9/12 anonim válasza:
Igen, én is ettől tartok... bár ha így haladunk, legalább az egyetemeket csak bezárják végre (vagy legalább előírják a hibrid oktatást)
10/12 anonim válasza:
A járványt a külföldiek terjesztik, azokat kell kitenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!