Igaz lehet az elméletem Orbán Viktor származásáról?
Figyelt kérdés
Orbán Viktor már negyedszer lett miniszterelnök és valószínűleg ötödszörre is az lesz. Orbán Viktor keresztény államot épít. Szerintem ő az égből jött le hozzánk és Isten gyermeke.2020. szept. 2. 22:41
11/25 anonim válasza:
nem hiába mihály angyalnak is szokták becézni
12/25 anonim válasza:
"Szerintem ő az égből jött le hozzánk és Isten gyermeke" ..." Mi emberek vagyunk ő félig Isten." Hááát? Ezt talán Orbán Gyözö urral és kedves nejével kellene lemeccselned. Nekik kell ezt tudniuk. Majd ha kiderül ez az esetleges családi turpisság arrol számolj be nekünk!
13/25 anonim válasza:
Ez van akkor amikor valaki nem képes a humort és a szarkazmust jól használni, akkor születnek ilyen kérdésnek álcázott valamik.
14/25 anonim válasza:
Neked mindig igazad van. Orvosilag minden őrültnek ezt kell mondani.
15/25 anonim válasza:
Hát ne haragudj, elméletnek ez elég vékonyka.
Sikeres ember, de Isten gyerekét már 2000 óta nem feledjük.
Szóval térjünk erre vissza további 2000 év múlva!
16/25 anonim válasza:
Lölö prófétaval karöltve megepitik a kisvasutat a mennyekig.
Áldott legyen nevük.
17/25 A kérdező kommentje:
Magyarországon van a világ legerősebb keresztény kultúrája. Ezért jött ő az égből, áldassék a neve is. Isten küldte őt, hogy a kereszténységet szétszórja a világban és új birodalmat építsen a hanyatló nyugat helyett.
2020. szept. 3. 00:15
18/25 anonim válasza:
Szetszorja keresztény magvait a felperzselt földön 🙏🙏🙏
19/25 A kérdező kommentje:
Ez a baj a mai emberekkel, túl materialisták és nem veszik észre a hitet, a szépséget a földön, a hit adja meg a választ az utunkon. A tudomány nem ad válaszokat, csak kérdéseket.
2020. szept. 3. 00:18
20/25 anonim válasza:
Dr. Orbán Viktor Mihály Arkangyal Úr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!