Mi a baj Bayer Zsolt Úrral?
Nem szoktam politikával foglalkozni, viszont megnéztem ma a műsorát, hogy lássam, hogy kit szidnak ennyien. Meglepődtem. Bayer Úr egy tanult, magas szókincsű férfi, aki mindig kifejti az álláspontját. Rendkívül okosan beszél. Tudom, hogy volt amikor káromkodott, viszont attól függetlenül, kifejti az álláspontját, magas a szókincse. Igazi üdülés volt őt hallgatni. Nem olyan, mint az ellenzéki propagandisták.
Szerintem semmi. Amikor káromkodik, oka van rá.
A cikkei is jók.
az a baj vele, hogy uszito, hergelo, kritikatlan stilusban vezeti a musorat,frocsog a sz.r a szajabol, es kihasznalja hogy a nezoi altalaban a tanulatlanabb retegbol szarmaznak, ezert rendszeresen ferditi az allitasait, vagy csak feligazsagokat hasznal fel a sajat igazanak alatamasztasara. (tobbszor utananeztem mar egy altala lehozott hirnek kulfoldi portalokon, es a legtobbszor hulyesegeket irt, mondott)
szerintem egy normalis, demokratikus orszagban ilyen stilussal nem lehetne kozeleti szereplo, nem hogy allamilag tamogatott, fomusoridos szemelyiseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!