Tragikus lenne, ha "politikai" okokból most elvennék a Szuperkupát tőlünk?
Mélységes felháborodással olvastam, hogy a határzár miatt európa elveheti a Szuperkupa döntő rendezésének a jogát. Mikor végre mi rendezünk valamilyen európai szinten igen rangos eseményt. Az ország sokat harcolt ezért a rendezésért. A Népstadion helyett egy európaszerte korszerű arénává alakítottuk, azért hogy mi is belépjünk európába. Most itt vagyunk és lehet, ne legyen igazam, talán Soros is benne van ebben, hogy most ezt a nemes kvalitást elvegyék hazánktól.
Ugye nem lehet az, hogy ezt bármi indokkal elvegyék ? Orbán Viktor beszállíttatja a szurkolókat a határtól a stadionig, utána vissza. Miért vennék el ezt a kis jót is tőlünk magyaroktól?
Na azokat a kis apró bigyókat politikának nézni, hát erre a szintre még én se gondoltam, olyan mélyen van.
Persze kérdező nyugodj meg, apuka mindenről gondoskodik. Aztán hozza a bilit és megkapod a cumikádat is. Azokat a ronda bácsikat meg majd megmorogja a Viktorka. Lesz itt meccs ne félj, majd hozunk hozzá focistákat is. Remélem felismerik őket, és nem valami, horgászegyesületet hoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!