Mennyivel növeli meg a légszennyezést?
""Miért növelné meg a légszennyezést ha kevesebb autó közlekedik?""
Miért közlekedne kevesebb autó?
"Miért közlekedne kevesebb autó?"
Mert az emberek jó része nem szeret dugóban ülni, tehát más útvonalat választ vagy BKVra ül vagy más módon fog elmenni oda, ahova akar. Azok fognak továbbra is arra járni, akik nem tudnak vagy nem akarnak más útvonalon járni. De miért nem olvasod el amit az előbb írtam. Miért írjam le ugyanazt mégegyszer?
ilyen alapon minden autót kilehetne tiltani a fővárosból és mindenki járjon tömegközlekedéssel.
Az emberek ne is vegyenek autót - van tömegközlekedés.
"A autósok üldözésére kitalált felesleges biciklisávok miatti dugók"
- nem az autósok üldöztetése miatt lettek kerékpársávok
- nem feleslegesek a kerékpársávok
- nem a kerékpársávok miatt vannak dugók
Én jobban szeretek az autók között tekerni, nekem nincs szükségem a bringasávra. De másoknak kell és nagyon soka mkezdték el használni.
Szeptember első 2-3 hetében mindig dugó van Bp-en.
Október elejéig nem lenne szabad hozzányúlni a bringasávokhoz, mert így sosem tudjuk meg, hogy tudta-e csökkenteni a felesleges auto forgalmat.
""nem a kerékpársávok miatt vannak dugók""
Az új felesleges kerékpársávok jelentősen hozzájárulnak a forgalom lassulásához és a dugók kialakulásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!