Nem. Nekem volt mér női főnököm, orvosom. Kösz nem kérek belőle többet. Főleg az ország vezetője ne legyen nő.
2020. szept. 1. 15:26
4/32 anonim válasza:
Csak ha a Táncsics radikális balpárt által jut hatalomra.
2020. szept. 1. 15:30
5/32 anonim válasza:
Nem ettől függ hogy valaki jó vezető-e, hogy nő.
3-as neked pedig a rossz tapasztalatod ne vetitsd ki.
Nekem ugyanannyi női főnököm volt mint férfi, és elég vegyes volta tapasztalat.
A szakmailag és emberileg legjobb kozoluluk viszont pont nő volt 🤷🏻♂️
Azóta mar magam alkalmazom, csak le akartam írni, hogy ez nem nem függő
2020. szept. 1. 15:37
6/32 anonim válasza:
A jelenlegi szitu a következő: van egy Fidesz/KDNP, ahol nincsenek pártelnöki/miniszterelnök-jelölti dilemmák: Orbán Viktor pedig férfi. Hogy az ellenzéki előválasztás előselejtezőjétől kezdve a döntőig kik fognak eljutni, azt majd meglátjuk. Ha itt esetleg Dobrev Klára marad talpon, akkor nyilván ő lesz a kihívó.
Ha a rendszerváltás utáni, komolyabb pozícióba jutott női politikusokat vesszük górcső alá, akkor nem túl erős a mezőny: Dávid Ibolya, Szili Katalin, Lamperth Mónika, Horváth Ágnes, Göncz Kinga, stb. A maiakról (Kunhalmi, Bangóné, Szabó T., Szél) már nem is szólva...
2020. szept. 1. 16:23
7/32 anonim válasza:
Igen.
2020. szept. 1. 16:33
8/32 anonim válasza:
Ha alkalmasabb lenne, akkor jó lenne, viszont ha valakinek azért szimpatikus csak, hoghy nő vagy férfi, az rossz úton jár. Alkalmasság, nem a nem számít. A kérdést úgy tetted fel, hogy női vezető, te már a nemek alapján válogatsz. Utolsó te pedig indokold meg, amit írtál. Miért lenne jobb egy nő?
2020. szept. 1. 17:09
9/32 anonim válasza:
Egyénfüggő, de átlagban a férfiaknak jobbak a vezetői képességeik, mint a nőknek. Ezzel együtt nem a neme alapján kell eldönteni, hanem az alkalmassága alapján (pont ezért ellenzem a női kvótát).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!