Ha szólok a helyi Fideszes polgármesternek, bejuthatok kollégiumba az NKE-n?
Nem kaptam kollégiumot, albérletbe nincs pénzem.
Fideszes politikus talán bejuttathatna ha beszélnék vele. Protekcióra megy a kollégiumi elhelyezés, ez nagyon nyilvánvaló.
Meg azt ajánlották többen, hogy nyilváníttassam magam hajléktalannak a kormányablaknál, mert akkor biztos kapok. Hát nem tudom, azzal is lehet próbálkozni.
A kollégiumi beosztás mindenhol a hallgatói Önkormányzat feladata és lehetősége, a fiam egyetemén is. Semmi beleszólása abba egy bármilyen politikusnak.
Amúgy aki ilyen nagy arccal ír ki ilyen ostoba kérdést, az nyilvánvaló hogy nem is ismeri azt az adott politikust.
De nyugodtan próbáld csak meg, szívesen hallanám hogy röhög ki.
A HÖK pedig a régebbi egyetemeken katasztrofális, belterjes és korrupt, csak éppen a hallgatók érdekeit nem képviselik.
De erről csakis az egyetemisták tehetnek, mert ők választják meg ugyanazokat a korrupt alakokat - vagy hagyják, hogy elcsalják így úgy a választásukat. Náluk kell protekciót szerezne, nem egy külső politikusnál akinek semmi köze az egészhez.
De az NKE Fidesz egyeteme. Odaszólhatna hogy ezt a gyereket mindenképp fel kell venni.
Én ugyan nem ismerem azt a politikust, apám ismeri
Tisztára a pártállami időket idézed.
Próbáljátok úgy hogy bemegy a fater és ezt mondja:
- Ha én egyszer kinyitom a számat! Ha én egyszer elkezdek beszélni!!
Tuti meglesz a hely, mert nem tudhatják miről tud 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!