Annál a két csicskánál is volt házkutatás, rabosísítás, akik a Magyar Zászlót a Dunába dobták? Vagy csak a Betyársereg hős vitézei vettek revansot?
Figyelt kérdés
2020. aug. 26. 14:32
2/22 anonim válasza:
Nem ismerem az esetet, de önmagában a magyar zászló (így írjuk) Dunába dobása nem szabálysértés vagy bcs. A leszarása meg az elégetése sem.
3/22 anonim válasza:
Hajléktalanokál házkutatást? :D
Ez jó volt :D
4/22 anonim válasza:
2.De,az.
Btk 334. paragrafus.
Max 1 évre is ítélhetik legszigorúbb esetben.
5/22 anonim válasza:
Érdekes módon azt sem írták meg csomó helyen, hogy kik fogták el őket.
Éljenek a Betyárok! Sokkal többet tesznek értün nap, mint nap, mint amennyi eljut az emberekhez. Tiszteletem nekik! (Pl. idősotthonban is segítenek, állatkertben, olyan embereket védenek meg, akiket a rendőrség nem stb.)
Mindenkinek ajánlom a honlapjukat, ahol lehozzák ezeket.
6/22 anonim válasza:
Magyar enber nem dobál Magyar zászlót Dunába.
7/22 anonim válasza:
8/22 anonim válasza:
#4: Nocsak, rákerestem, tényleg. Nem is tudtam. Azt mondjuk nem taglalják, hogy mi számít meggyalázásnak.
9/22 anonim válasza:
Éppen azért nem volt házkutatás, mert a zászló a Dunába került, nem pedig haza.
10/22 anonim válasza:
Hogy meg voltak mekkenve, mikor a Betyárok ott voltak :D Akkor nem voltak ilyenek, mikor a zászlót a Dunába dobták. Jellemetlen, utolsó képződmények!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!