Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Külföldre emigrált magyarok,...

Külföldre emigrált magyarok, Ti melyik pártra szavaznátok 2022-ben?

Figyelt kérdés

2020. aug. 25. 15:23
A kérdező szavazást indított:
Fidesz-KDNP
DK
LMP
Ellenzéki összefogás
MSZP
Momentum
Mi hazánk
MIÉP
39 szavazat
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A külföldre emigrált nem a külföldön dolgozókat jelenti csak, hogy tisztázzuk.:)
2020. aug. 25. 15:26
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Aki külföldre ment dolgozni, mert itthon nem boldogult, az nem a Fidesz-re fog szavazni, tehát azok a szavazatok, amik a Fideszre érkeztek azok nem olyan emberek szavazatai,a kik kint dolgoznak - Bele se kellett volna rakni a listába, hiszen az aktuális kormány miatt megy el az ember külföldre. Ha ugyanazt a pénzt itthon is megkereshetné, itthon is boldogulni tudna, akkor nem menne el!
2020. aug. 25. 15:32
 3/12 anonim ***** válasza:
16%

ma 15:32

Nem kell vetíteni, mindenki tudja, hogy Gyurcsányné sem hoz olyan jövedelmet soha, de még a negyedét sem, mint pl. Dubajban megkeres egy képzett magyar.

2020. aug. 25. 15:35
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Pedig hozhatna. Érdekes módon, bizonyos cégek simán kifizetik ugyanazt a bért, amit külföldön is, valahol meg tojnak rád, elég a minimálbér. Ha a minimálbért legalább EU-s szintre növelik akkor máris élhetőbb lesz az ország és boldogabbak lesznek az emberek, de hát nem célja a kormánynak, hogy az embereknek legyen pénze. ;)
2020. aug. 25. 15:38
 5/12 anonim ***** válasza:
16%
Minden külföldre költözött rokonom, ismerősöm ugyanarra szavaz, mint én is : Dr. Orbán Viktor Mihály.
2020. aug. 25. 16:51
 6/12 anonim ***** válasza:
12%
2-es szerinted 2010 ig minden szuper volt, csak aztán lett rossz? A most kint levő emberek zöme még most is a 2005-2006 os devizahitelét fizetgeti.
2020. aug. 25. 17:10
 7/12 anonim ***** válasza:
3%
Én ugyan nem emigráltam külföldre, de szavaztam, mert úgy gondoltam hitelesen tudok rá reagálni
2020. aug. 25. 17:22
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Eléggé elkeserítő, hogy valaki külföldre ment ki, és Orbánra szavaz...
2020. aug. 25. 18:39
 9/12 anonim ***** válasza:
34%
Egyik sem pont miért nincs? Részemről pl max néha rálesek a hírekre, de eszem ágában sincs beleszólni semmilyen téren.
2020. aug. 25. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

Aki nem "határontúli magyar" - aki más botjával veri a csalánt - annak van összehasonlítási alapja, és tudja hogy milyen szánalmas Magyarország megítélése, hogy milyen mélyre züllött gazdasági, kulturális, társadalmi és minden szempontból - így sem Gyurcsányra, sem Orbánra nem fog szavazni!!!

Feltétlen változás, váltás kell, mert ez az ország a szakadék irányába száguld!

2020. aug. 27. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!