Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk akkor a Fidesz...

A Mi Hazánk akkor a Fidesz "kamupártja" "báb pártja"?

Figyelt kérdés
Nem tudom sajnos hová tenni ezt a dolgot. Nem tudom, hogy hogyan álljak hozzá a Mi Hazánkhoz. Valaki kifejtené nekem, hogy akkor a Mi Hazánk az minek számít? Ellenzéknek? Fideszhez hasonló pártnak? Nem tudom hová tenni. Jó lenne ha ők lennének hatalmon szerinted?

2020. aug. 24. 16:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
csőcseléknek.
2020. aug. 24. 16:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd kérlek? Értem a véleményedet, csak azt nem, hogy mért az.
2020. aug. 24. 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

Egyszerű a képlet. Van a kormánypárt - jelenleg kormánypártok - és van az ellenzék, amibe az ÖSSZES TÖBBI párt tartozik. Mert nincs olyan, hogy "Ellenzék párt" vagy "Ellenzék szövetség", bármi hasonló nevű konkrét entitás, az, hogy ellenzék csupán annyit jelent, hogy az a politikai erő nincs kormányon.

A Mi Hazánk így EGY ellenzéki párt.

Na de itt jön a képbe a balliberális agymenés, hogy magukat "ellenzék" néven nevezik és ők, mint az ellenzék egyik csoportosulása, megpróbálják kizárni belőle azokat a politikai szereplőket, akik nem akarnak összeállni velük. Mivel olyan baromságot már ők sem mernek bedobni, hogy "másik ellenzék" vagy "másféle ellenzék" lenne a Mi Hazánk, így kénytelenek azt a hülyeséget ismételgetni, hogy ők a fidesz kamupártja, bábja, ál-ellenzéke stb.

Most pontosan ugyanazt csinálják a Mi Hazánkkal, mint amit pár évvel korábban a jobbikkal csináltak, akkor rájuk mondták ugyanezeket. A jobbik már beállt a sorba, most már a kitüntető ellenzék jelzőt viselhetik. De abban a pillanatban ha valaki kibeszél a ballibes kánonból, azonnal kamu..., fideszbérenc, fideszbáb, áruló és hasonló jelzők zúdulnak rá, mindegy hogy az az lmp vagy egy mszp-s politikus akár.

2020. aug. 24. 16:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Én is tudom az ellenzék definicióját, csak a Mi Hazánk nem illik bele, szó szerint beleillik, csak másnak látom. Én nem Fidesz bábozok meg bérencezek mindenkit, viszont ők pont nem szimpatikusak.
2020. aug. 24. 16:49
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Mit kell fejteni ezen? Barbár emberek gyűjtője.
2020. aug. 24. 16:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt kell kifejteni, hogy mitől lett ez a véleményed. EZ olyan mintha a Fidesz soros bérencezik. Miért sorosbérenc? Mert az! Ennyi a te érvelésed.
2020. aug. 24. 16:58
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

Nem kell erről esszét írni, minden objektív ember tudja, hogy miért.

De ja, például azért, mert homofób redneckek, na elég lesz?

2020. aug. 24. 17:01
 8/11 anonim válasza:
53%

A Mi hazánk szerint nem. Magukra úgy hivatkoznak, mint a harmadik út, tehát se nem Fidesz, se nem a balliberális gyurcsányista ellenzéki összefogás. Hogy ebből mi igaz azt csak ők és a Fideszesek tudják.

🖖Hosszú és eredményes életet!🖖

2020. aug. 24. 17:49
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
A Mi Hazánkról a baloldali média terjeszti, hogy a Fidesz "csicskapártja". Bár azt nem értem, hogy miért kell lejáratni őket (pl:hogy "nácik") hisz az lenne az ellenzek célja, hogy leváltsák a kormányt.
2020. aug. 24. 17:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Sokak szerint koalícióra lépnének a Fidesszes ha kéne. AZ nem kormányváltó dolog lenne.
2020. aug. 24. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!