Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány a magyar történelem...

Gyurcsány a magyar történelem szégyene?

Figyelt kérdés

Mint tudjuk véget ért a nyári egyeteme, hatalmas tuljelentkezés volt, viszont csak 80-an vettek részt rajta. Az egyik Gyurcsány növendék koronás lett. Ő az egyetlen ellenzéki politikus, aki alternatívát jelent, tömegeket megmozgató beszédeket tud tartani!

Vajon ezek a fiatalok tisztában vannak egyáltalán vele hogy ez az ember ártatlan emberekre külte rá a rendőröket? hogy szemeket lövetett ki? Nem a keménymagnak, hanem járókelőknek, azoknak akik távolról figyelték?

Pedig még menőzött is a blogján, hogy ő irányította a rendőrséget személyesen! Nem hiszem. És most lehet jönni azzal hogy Orbán hergelte fel a tömeget, ahogyan a Orbánfóbiás ellenségkép is kimondja, de ez nem igaz. Az Őszödi beszéd hergelte fel az embereket, az hogy elcsalta a választást. Aztán még folytatódott a hazugságroham. Hogy igazságbeszéd meg mindenféle fixem faxom!

Hogy van egyeseknek ahhoz lelkiamerete hogy ennek a pártját fogja? Egy millió embert küldött az utcára, annyira jól kormányzott hogy két évvel a válság előtt már megszorítások voltak, elehetetlenítette az ipart, az ő idejében voltak a legnagyobb korrupciós botrányok is.

Azért orbánnak ennyi mindent nem sikerült elérnie, sőt szemeket sem kelett kilövetnie!

2020. aug. 23. 22:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%
Orbán Viktor az.
2020. aug. 24. 10:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Talán kényelmetlen a téma?
2020. aug. 24. 13:48
 13/20 A kérdező kommentje:
Egyedül a 10-es valaszolo adott megfelelő választ. Őt még is leértékelték...
2020. aug. 24. 13:53
 14/20 anonim ***** válasza:
A magyar történelem utolsó 30 éve csak szégyenteljes alakokat tud felmutatni!
2020. aug. 24. 15:30
 15/20 anonim ***** válasza:
34%
Imádom mikor valaki mindig összekeveri Orbánt meg Gyurcsányt, mint a kérdező is.
2020. aug. 24. 19:55
 16/20 A kérdező kommentje:
Miben kevertem össze?
2020. aug. 24. 23:28
 17/20 anonim ***** válasza:

A két köcsög közt nincs semmi különbség, kedves kérdező!

Szerinted Orbán miért nem kaszálja el Gyurcsányt, mint ahogy tette pl Simicskával?

És szerinted ha Gyurcsány kerül hatalomra, mit fog tenni a bűnöző Orbánnal?

SEMMIT!

De te csak tapsikolj nyugodtan, pláne ha fizetnek is érte...

2020. aug. 25. 08:13
 18/20 A kérdező kommentje:
És akkor az EU megint minket büntetne meg, mert jönne a helyére 10 újabb Gyurcsány.... simicskát sem kaszálta el Orbán, az akarta Orbánt elkaszálni.
2020. aug. 25. 11:05
 19/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, én tudom, miről beszélsz. Az a gond, hogy 2006 óra felnőtt már egy olyan szavazóképes generáció, akiknek semmit nem mond az, hogy szemkilövetés, vagy akár az, hogy vizitdíj, napidíj, ágydíj. Fogalmuk sincs, mi történt 2004. decemberében, amikor Magyarország miniszterelnöke kampányolt a kárpád-medencei magyarság ellen. Nem tudják, mi az az IMF hitel, és fogalmuk sincs, kitől származik az az idézet, hogy "nem kell félni, nem fog fájni". "El lehet menni Magyarországról, itt lehet hagyni bennünket, kérem szépen! Lehet menni". "Hazudtunk reggel, éjjel meg este." "K... ország". "Az öregecskedő feleségeket le kell cserélni". A mai generáció azt hiszi, hogy Gyurcsány a demokrácia vezéregyénisége, mert a youtubeon főzőcskézik... Pedig akinek nem rövid az agya, az biztos emlékszik arra, hogy milyen demokrácia volt itt 2002 és 2009 között... Soha többet olyat, a baloldal a lehető legrosszabb, ami az országgal csak történhet. És ha valaki nem hisz nekem, pontozzon le nyugodtan, nem érdekel. Csak azt magyarázza meg akkor nekem, legyen szíves, hogy a fenébe kapott 2010-ben a Fidesz 2/3-ot? Na, szerintetek miért?

Én nem vagyok fideszes, soha nem szavaztam rájuk és nem is fogok. Csak azt tartom szánalmasnak, hogy csak azért, mert egy kormánnyal nem vagytok megelégedve, visszasírjátok egy olyan időszak emblematikus figuráját, Gyurcsányt, aki a lehető legrosszabb, ezerszer rosszabb, mint Orbán. A fidesszel kapcsaolatos kritikák mindig arról szólnak, hogy lopnak, tömik a zsebüket, korrupció van és hasonlók. Csakhogy ezeket a 2002-2009 közötti időszakra ugyanúgy el lehet mondani, azzal a különbséggel, hogy Gyurcsány alatt ezerszer rosszabb volt az ország helyzete. A baloldal igazi maffiaként működött, még a látszatra sem adtak, bűnszervezetként kiárusították külföldi tőkének az országot, megtömve a saját zsebeiket, a tönkrement gazdaságot pedig meg sem próbálták helyrehozni, csak megszorításokat, adóemeléseket vezettek be és külföldi hiteleket vettek fel (IMF). Az állami részvényeket eladták, a MALÉV csődbe ment, a haderőt leszerelték, a MOL-t felvásárolták az oroszok... Mindennek a tetejében hazugságkampánnyal megnyert választások után a miniszterelnök le***-ta a saját hazáját és a híveinek úgy beszélt a választásokról, hogy hazugsággal nyerték meg, és kormányzás helyett semmit nem csináltak, csak hazudtak reggel-éjjel meg este. Ezek után van, aki Gyurcsányt sírja vissza, csak azért, mert elégedetlen Orbánnal? Gondolkozzatok már!

2020. szept. 11. 23:59
 20/20 anonim ***** válasza:

A magyarság legnagyobb tragédiája ez a két hitvány bűnöző: az egyik 19, a másik egy híján 20!

Semmi különbség nincs kettejük között, egyik sem bántotta a másikat, pedig minden oka és joga meg lett volna!

Ők ketten röhögnek a markukba, míg a kérdező éhbérért itt össze-lelkesedi magát...

2020. szept. 12. 03:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!