Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balibek. Visszasírnátok a...

Balibek. Visszasírnátok a Fideszt?

Figyelt kérdés

Ha a baloldal hatalomra kerülne 2022-ben és újra tönkretennék az országot mint 2002-után tették, visszasírnátok a Fideszt?

Az egymással való marakodás miatt hamar megbénulna az ország ami súlyosan érintené a gazdaságot. És még nem is beszélve a mingránsok tömeges beengedésével a menekültáborok építéséről. Ha a baloldal a gazdasági menekülteket beengedi a kvóta szerinti elosztással azokat kirakni az országból nagyon nehéz lenne.

Újból eladnák a fél országot mint például a közműcégeket is majd megszüntetnék a rezsicsökkentést - emiatt újra 3-4 havonta emelkedne a gáz a villany stb... ára. Mint tudjuk 8 év alatt 15-ször emelték az árakat. Újra eladósodna az ország és ugrásszerűen nőne az államadósság - újra kellene egy IMF hitel, mint annak idején.

A baloldal pusztítása után a következő jobboldali kormánynak újra nehéz dolga lenne rendbe hozni az országot megint sok -sok évnek kellene eltelnie mire a rombolás okozta károk után végre javulás lenne az országban.

2020. aug. 23. 15:34
1 2 3 4 5 6
 11/53 Micimacko67 ***** válasza:
83%

Vitatkozz Matolcsyval...kerdező!

"Az első negyedév végén 66,8%-on állt a GDP-arányos államadósság, derül ki a Magyar Nemzeti Bank ma közzétett pénzügyi számlák statisztikájából. Ez kis emelkedést jelent a 2019 végi szinthez képest (66,3%).

2020. aug. 23. 16:09
 12/53 anonim ***** válasza:
76%

Forrás ? Honnan veszed hogy ez fog történni ? Mi vagy te, jövőlátó ? Van varázsgömböd is ?

Felvázoltál egy olyan alternativ jövőképet ami egyenlőre csak a te képzeletedben él és semmilyen tény, terv nem támasztja alá.

Jobb helyeken ezt nevezik pánikkeltésnek, köznyugalom megzavarásának, dezinformációnak. Egyébként jó beleillik a fidesz kommunikációs stratégiájába.

De nyugodjál le. Ahogy a jelenlegi ellenzék politizál nem kell aggódnod. Akár még koronázás is lehet 2023-ban.

2020. aug. 23. 16:10
 13/53 A kérdező kommentje:

12-

Ugye te is tudod, hogy világjárvány van ami a gazdaság teljesítőképességét is érinti.

De nézd meg menyi volt az államadósság 2010-ben és mennyi most. Elárulom 2010-ben 80.6%

2019-ben 66,3%

[link]

2020. aug. 23. 16:16
 14/53 anonim ***** válasza:
87%

8-as vagyok.

Kérdező!

Lementem a szintedre, hogy hátha megérted, amit mondani akartam. De ahogy látom, nem vált be...

2020. aug. 23. 16:17
 15/53 Micimacko67 ***** válasza:
88%
Kerdező, 2008-ban mi volt? Akkor nem volt gazdasagi valsag? Csak most...ugye?
2020. aug. 23. 16:18
 16/53 anonim ***** válasza:
89%
Próbáld meg még mélyebben
2020. aug. 23. 16:18
 17/53 A kérdező kommentje:

13-

Honnan veszem?

Meg kell nézni milyen volt a gazdaság amikor hatalmon voltak.

Ha már a tényekről írsz - a baloldal folyamatosan támadja a Fidesz intézkedéseit mint például a rezsicsökkentést - amit el is törölnének. Amikor hatalmon voltak szinte minden létfontosságú létesítményt - céget eladtak külföldre , a közműcégeket is. Amikor a Fidesz ezeket visszavásárolta hatalmas kritika érte őket a baloldalról. Ha újra hatalmon lenének újra eladnák és lenne jó nagy áremelkedés.

Ha már a pánikkeltésről - dezinformációról írsz elég csak a baloldal hírportárait olvasgatni. Ott találsz elég dezinformációt , pánikkeltést stb..nap mint nap.

2020. aug. 23. 16:25
 18/53 anonim ***** válasza:
68%

Amikor lezuhant a gáz ára a kormány jól bevásárolt belőle aztán elfelejtett rezsicsökkenteni. Tehát a rezsicsökkentett lakossági ár a világpiaci ár felett volt. Vagy még mindig ott van ?

Azt nem felejtették el hogy az egész ügyletet egy kormányközeli oligarcha magáncégén keresztül búsás haszonnal bonyolítsák le.

Két dolog biztos.

1. A korábbi ballib kormányok loptak a zsebemből.

2. A jelenlegi fidesz kormány lop a zsebemből.

Ha jön egy új kormány lehet rosszabb ? Nem, mert vagy ők is lopnak akkor ott vagyok ahol most. De ha nem fognak lopni akkor van esély rá hogy nekem jobb. Tehát nincs benne kockázat.

2020. aug. 23. 16:37
 19/53 A kérdező kommentje:

16-

""Kerdező, 2008-ban mi volt? Akkor nem volt gazdasagi valsag? Csak most...ugye?""

És előtte?

A magyar gazdaság lejtmenete már jóval a gazdasági válság előtt elkezdődőt. Például csak a magyar államadósság ami 2002-ben 54,6%-volt 2007-re 65%-ra nőt. 2008 előtt nem volt világgazdasági válság.

2020. aug. 23. 16:39
 20/53 anonim ***** válasza:
61%

15-ös vagyok.

Kérdező!

"Az én szintemre csak feljönni tudnál, de látom ez nem sikerült." Látom nagyon nagyra tartod magadat.

Szeretnék tőled 2 dolgot megkérdezni.

A Borkai-ügyről mit gondolsz?

A Szijjártó-ügyről mi a véleményed?

Csak hogy tudd: ez alapján bekalibrálom a szintedet, amelyet olyan sokra tartasz.

2020. aug. 23. 16:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!