Balibek. Visszasírnátok a Fideszt?
Ha a baloldal hatalomra kerülne 2022-ben és újra tönkretennék az országot mint 2002-után tették, visszasírnátok a Fideszt?
Az egymással való marakodás miatt hamar megbénulna az ország ami súlyosan érintené a gazdaságot. És még nem is beszélve a mingránsok tömeges beengedésével a menekültáborok építéséről. Ha a baloldal a gazdasági menekülteket beengedi a kvóta szerinti elosztással azokat kirakni az országból nagyon nehéz lenne.
Újból eladnák a fél országot mint például a közműcégeket is majd megszüntetnék a rezsicsökkentést - emiatt újra 3-4 havonta emelkedne a gáz a villany stb... ára. Mint tudjuk 8 év alatt 15-ször emelték az árakat. Újra eladósodna az ország és ugrásszerűen nőne az államadósság - újra kellene egy IMF hitel, mint annak idején.
A baloldal pusztítása után a következő jobboldali kormánynak újra nehéz dolga lenne rendbe hozni az országot megint sok -sok évnek kellene eltelnie mire a rombolás okozta károk után végre javulás lenne az országban.
Vitatkozz Matolcsyval...kerdező!
"Az első negyedév végén 66,8%-on állt a GDP-arányos államadósság, derül ki a Magyar Nemzeti Bank ma közzétett pénzügyi számlák statisztikájából. Ez kis emelkedést jelent a 2019 végi szinthez képest (66,3%).
Forrás ? Honnan veszed hogy ez fog történni ? Mi vagy te, jövőlátó ? Van varázsgömböd is ?
Felvázoltál egy olyan alternativ jövőképet ami egyenlőre csak a te képzeletedben él és semmilyen tény, terv nem támasztja alá.
Jobb helyeken ezt nevezik pánikkeltésnek, köznyugalom megzavarásának, dezinformációnak. Egyébként jó beleillik a fidesz kommunikációs stratégiájába.
De nyugodjál le. Ahogy a jelenlegi ellenzék politizál nem kell aggódnod. Akár még koronázás is lehet 2023-ban.
12-
Ugye te is tudod, hogy világjárvány van ami a gazdaság teljesítőképességét is érinti.
De nézd meg menyi volt az államadósság 2010-ben és mennyi most. Elárulom 2010-ben 80.6%
2019-ben 66,3%
8-as vagyok.
Kérdező!
Lementem a szintedre, hogy hátha megérted, amit mondani akartam. De ahogy látom, nem vált be...
13-
Honnan veszem?
Meg kell nézni milyen volt a gazdaság amikor hatalmon voltak.
Ha már a tényekről írsz - a baloldal folyamatosan támadja a Fidesz intézkedéseit mint például a rezsicsökkentést - amit el is törölnének. Amikor hatalmon voltak szinte minden létfontosságú létesítményt - céget eladtak külföldre , a közműcégeket is. Amikor a Fidesz ezeket visszavásárolta hatalmas kritika érte őket a baloldalról. Ha újra hatalmon lenének újra eladnák és lenne jó nagy áremelkedés.
Ha már a pánikkeltésről - dezinformációról írsz elég csak a baloldal hírportárait olvasgatni. Ott találsz elég dezinformációt , pánikkeltést stb..nap mint nap.
Amikor lezuhant a gáz ára a kormány jól bevásárolt belőle aztán elfelejtett rezsicsökkenteni. Tehát a rezsicsökkentett lakossági ár a világpiaci ár felett volt. Vagy még mindig ott van ?
Azt nem felejtették el hogy az egész ügyletet egy kormányközeli oligarcha magáncégén keresztül búsás haszonnal bonyolítsák le.
Két dolog biztos.
1. A korábbi ballib kormányok loptak a zsebemből.
2. A jelenlegi fidesz kormány lop a zsebemből.
Ha jön egy új kormány lehet rosszabb ? Nem, mert vagy ők is lopnak akkor ott vagyok ahol most. De ha nem fognak lopni akkor van esély rá hogy nekem jobb. Tehát nincs benne kockázat.
16-
""Kerdező, 2008-ban mi volt? Akkor nem volt gazdasagi valsag? Csak most...ugye?""
És előtte?
A magyar gazdaság lejtmenete már jóval a gazdasági válság előtt elkezdődőt. Például csak a magyar államadósság ami 2002-ben 54,6%-volt 2007-re 65%-ra nőt. 2008 előtt nem volt világgazdasági válság.
15-ös vagyok.
Kérdező!
"Az én szintemre csak feljönni tudnál, de látom ez nem sikerült." Látom nagyon nagyra tartod magadat.
Szeretnék tőled 2 dolgot megkérdezni.
A Borkai-ügyről mit gondolsz?
A Szijjártó-ügyről mi a véleményed?
Csak hogy tudd: ez alapján bekalibrálom a szintedet, amelyet olyan sokra tartasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!