Sokan miért gondolják azt,hogy ha buknak a Fidesz özönlene vissza rengeteg ember külföldről?
Gyakorin nagyon népszerű ez az elképzelés.
De, hogy honnan jött?
Visszaköltözni, meg senki sem fog külföldről.Ugyanis, semmiféle kormányváltás nem fogja triplázni a GDP-t.
Akik kimentek, a többségük vendéglátásban, turizmusban, kereskedelemben dolgozik, illetve szakmunkás.
Egy Németországban dolgozó recepciós keres rendesen.Hazajön mit csinálna?
Vidéki hotelben azt mondják, tessék nettó 160 ezer.Budapesten meg nettó 200.Mindegyik összeggel kitörölheti a fenekét, mert sehova sem jut vele.Ezek teljesen értéktelen fizetések, ha teljes életet akar élni az ember.
Míg kint, azért eléldegél normálisan.
Ha vendéglátós, akkor is mi vár Magyarországon?
Trükközés a bejelentéssel, fekete munka, ki nem fizetett túlórák, ki nem adott szabadnapok...stb
A szakmunkásoknál pedig, az országban csak pár régióban van akkora vásárlóerő, hogy a szakmunkások jólétben tudjanak élni.
Ugyanis a felújításhoz, építkezéshez pénz kell.
Tehát, aki vendéglásában dolgozik, kereskedelem,turizmusban, szakmunkás.Azaz életben nem fog hazajönni, mert Magyarországon ezek az üzletágak fertők munkavállalói szempontból.
"Sokan miért gondolják azt,"
Ki gondolja azt rajtad és a tartótiszteden kívül ?
@13:37
Tök mind egy hogy ki hiszi el ki nem, én is ismertem ilyeneket. Jól éltek itthon, még is elmentek élni Máltára, más meg Németországba "a migráncsok közé".
4
Nem dacból. Az ország leépül az egészség dél-szudáni színvonalú, az oktatás egy vicc. A sok kretén kitalált migránsoktól retteg. Ki akar így gyereket felnevelni?
Kérdező, magad is olvashatod a választ az előttem levő kommentekben.
na nem azt amiről ők hiszik hogy az a válasz, hanem amit mutatnak a válaszolók. Azt, hogy cseppet sincsenek tisztában a valósággal. Pontosan ezért vannak olyanok is akik azt hiszik - amit kérdeztél is.
#9 "mert nálunk csak a szar terem meg."
Nálatok. Mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!