Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet valaki nemzeti radikális...

Lehet valaki nemzeti radikális ateistaként?

Figyelt kérdés

2020. aug. 23. 11:33
1 2 3
 11/22 Alex Fly ***** válasza:
100%
Persze. A kettő nem zárja ki egymást; sőt egy ateistát nem zavarnak olyan dolgok, melyek pl. egy keresztyén számára elfogadhatatlanok lennének.
2020. aug. 23. 15:08
 12/22 anonim ***** válasza:
73%

8as vagyok. Nem nagyon vagyok otthon a politikában. De ha minden igaz, Mi hazánk pártból egy ember szedte le valahonnan a szivárvány zászlót.

(Mert ugye Bibliában nem két férfi szerepel, hanem nő és férfi. És nő+férfi kapcsolatból lesz gyerek, nem az azonos neműek párkapcsolatából.)

Ezen az úton haladva, akkor aki szimpatizál a melegekkel, vagy esetleg maga is meleg, akkor bajos lehet, ha a Mi hazánk párthoz húz a szíve.

Vagy aki "nagy magyar"nak vallja magát, az alapból nem meleg, mert a nézőpontba ez nem fér bele? Tehát, aki meleg, akkor már alapból nem lehet nemzeti radikalista? (Ezek csak kérdések.)

2020. aug. 23. 15:53
 13/22 A kérdező kommentje:
Meleg is lehet mi hazánkos szerintem, csak a Prideot ne támogassa, hanem csak a négy fal között.
2020. aug. 23. 16:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem totálisan kirázó ok, de cáfolj meg és mutass nekem valakit aki aktívan Mi Hazánk támogatót és meleg.
2020. aug. 23. 17:06
 15/22 A kérdező kommentje:
Olyan meleg lehet Mi hazánkos aki a melegségére devianciaként tekint, nem dicsekszik vele és elitéli Prideosokat. Bár ilyen ember valószínűleg nincs.
2020. aug. 24. 11:30
 16/22 anonim ***** válasza:

Legyen már elég ebből a melegezésből. Nincs a homoszexualitásban semmi aranyos, mért becézzük akkor?

Nem is gondolnám devianciának sem az lmbt egyik betegségét sem.

2020. aug. 27. 21:01
 17/22 A kérdező kommentje:
A meleget kevesebb idő leírni. De jobb, mintha azt mondanám, hogy b*zi.
2020. aug. 28. 07:32
 18/22 Salamon Bálint ***** válasza:
A nemzeti radikalizmus és a természetfeletti lények létezésének tagadása vagy megkérdőjelezése nem ütközik, lévén előbbink nem feltétele utóbbi megléte.
2020. aug. 28. 12:47
 19/22 anonim ***** válasza:

Ma ez a szó már szitokszó, és a válaszomat is lehet töröltetik, de a ná.cik ateisták voltak. Mármint a politikusok. Ettől függetlenül a háború ideje alatt is működött az egyház (Németo. inkább protestáns).

Sztálinék ateisták voltak, rengeteg templomot le is romboltak, és elvették az egyházi vagyonokat, de '41 után ismét megtűrt lett az ortodox egyház: egyszerűen azért, mert az oroszok kulturájának alapvető része lett a vallás. Sok kép van kereszteket viselő orosz katonákról - arról meg megint ne beszéljünk, hogy milyen atrocitásokat követtek el kereszttel a nyakukon...

2020. aug. 29. 09:41
 20/22 A kérdező kommentje:
Hitler nem volt ateista az biztos!
2020. aug. 29. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!