Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lehet Mo-on normális...

Miért nem lehet Mo-on normális utakat építeni?

Figyelt kérdés

A XIII.ker.-ben (Papp Károyl u.)kb. 5 éve építettek új utat, amit csatorna hiba miatt kb. 4 hónap múlva felbontottak. Az azóta eltelt években állandóan javítgatják, mert bereped, beszakad, akkora lyukak voltak benne télen, hogy alig lehetett kikerülni. Mit lopnak ki belőle, hogy ilyen hamar tönkremegy?

Egyébként azt hallottam egy ismerőstől, akinek ezzel foglalkozik az egyik rokona, hogy direkt készítik el ilyen sz@rul, mert egyébként nem lenne munkájuk.

2010. aug. 5. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

nincs mibűűű ééni!

amugymeg nálnuk épp most építenek bicikliutat a játszótér közepére! :D mit vársz?

ez Magyarisztán!

2010. aug. 5. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Azért nem lehet, mert volt Magyarországon egy Betonút Épitő Vállalat nevű hatalmas állami cég, amelynek mindenfelé volt telephelye az országban, értettek hozzá, ezért ők épitették a közútakat az országban.

Mellesleg rengeteg cigányembernek adtak munkát, akik szivesen dolgoztak náluk, mert az átlagnál jobb volt a fizetés. A munka nagyon nehéz volt, ezért már akkor is csak kevés magyar ember vállalkozott rá.

90-ben ezt a vállalatot az elsők között számolták fel, megszüntették a munkásszállóit, igy lett azonnal sokezer munkanélküli, és sokszáz hajléktalan.

Az útépitést meg rábizták mindenféle hozzá nem értő 5 embert foglalkoztató magáncégekre, ahol a munkásnak nem fizetnek normálisan, azért úgy is dolgoznak.

Ez igy volt nemcsak az útépitésben, de a bányászatban, kohászatban, vegyiparban, házépitésben, és még rengeteg más területen is.

Ez lett a vége, ami ma van

2010. aug. 5. 12:19
 3/7 anonim válasza:
65%
Régen én is azt hittem, hogy Magyarországon sz@rok az utak, és nem értettem, hogy itt miért kell ennyit szívni egy autópályával, mikor akár Horvátországban is pár hónap alatt többszáz km-t megcsinálnak. Na, életemben először idén tavasszal mentem Prágáig autóval. Az M1-eshez képest ahogy kiértünk a határon, a szlovák, és főleg a cseh autópályák olyan borzalmasak, hogy én csak néztem, arra szavak nincsenek! A 4 napja megevett kajamaradékot is kirázzák az emberből azok az utak, amit ők autópályának neveznek. Prága belvárosában pedig az a rengeteg macskakő... Tök jól mutat, de sétálsz rajta 100 métert, és úgy megfájdul a bokád, hogy visszasírod az itthoni utakat. Jó, a belvárosban itt is vannak kátyúk, lehetne sokkal jobb is, de még mindig nem itt a legrosszabb, higgyétek el.
2010. aug. 5. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Mindenhol ez megy, a Bécsi utat is megcsinálták nagy nehezen, rá 1 hónapra meg feltúrták újból valami gázcsövek miatt..

off

Én most voltam Prágában busszal, szerintem nem volt halálos az autópálya. A macskakövesség nélkül meg Prága nem lenne Prága, isten ments, hogy elb@sszák a kényes emberek miatt. Nekem 4. nap már a csípőm is fájt 23 éves létemre, na és? Örülök, hogy itt nem rontják el a városképet a hülye turisták miatt, Pesten mindent átépítenek, egyáltalán nincsenek hagyományok, régi dolgok.

2010. aug. 5. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Kedvencem a kátyútömés: a kátrányt összekeverik valami kőzúzalékkal és szépen belelapátolják a kátyúba. Néhány eső után az egész olyan, mintha nem lett volna semmi.
2010. aug. 5. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
36%

"egyáltalán nincsenek hagyományok, régi dolgok"

hát a 4-es metró? már 35 éve ígérik! :D

2010. aug. 5. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
A 86-os utnak egy szakaszát 1 hónapja csinálták meg újra... ma már ismét kátyus volt. Oké, hogy sok kamion jár, de 1 hónap alatt kátyuk? Ez kicsit erős volt. Ausztriában sok évente látok csak útfelújítást, mégis jók az utak. Olyan sima évek után is, amilyen Magyarországon a frissen csinált út sincs.
2010. aug. 5. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!