Ha ezt meglátod, megérted, hogy miért jó Magyarországon élni, dolgozni, tanulni?
2020. aug. 22. 22:25
A kérdező szavazást indított:
Értem már, hogy ez az ország a legjobb.
Kommentelek inkább.
24 szavazat
1/12 anonim válasza:
Értem már, hogy ez az ország a legjobb...ha lopni akarsz a közösből, és abból hízni.
2/12 anonim válasza:
Itt nincs tornàdò, nincs aktiv vulkàn , nincs tenger jàràs. Közèpeuropa legkisebb biztonsàgos helye. Ès Isten pedig Magyarok oltalmazoja.
3/12 anonim válasza:
Ha ezt nem Mészáros Lőrinc mondaná, akkor az ezerszer hitelesebb lenne. Ezt úgy mondja, hogy Orbánnak köszönhetően gazdagodott meg úgy, hogy kb. semmit nem csinált.
Ettől csak még jobban utálom ezt az országot.
4/12 anonim válasza:
Hatásos szavakat mondott az emberünk, majdnem minden 2. szava csak a "sikeres" volt. Mint a másik jómadárnak a "magyar", meg a "nemzeti".
5/12 anonim válasza:
Itt a legjobb, mert itt bővizűek a folyók, dúsak a legelők és jól termőek a földek.
6/12 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy tud beszélni...
7/12 anonim válasza:
Nagy mémer ez a lölö, sírni fogok, ha lecsukják/felakasztják
8/12 A kérdező kommentje:
Valaki egyszer megkérdezte, hogy berki vagy lőrinc okosabb stróman, majd valaki benyögte, hogy lölő, mert berkivel ellentétben, ő adja a kedves cukrosbácsit. Igaza van. :D
2020. aug. 22. 23:38
9/12 anonim válasza:
Ez a videó felér egy milliós üzleti kurzussal.
Lölö for president.
10/12 anonim válasza:
Komolyan lepontoztatok?
Ironia baszki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!