Bejön nektek ez az Orbánnak a fétise, hogy "mindenben világelsők vagyunk mi magyarok"?
Talán akkor nem lennénk az EU második legszegényebb országa, és nem lennénk épp most a GDP visszaesésben a harmadik legrosszabb helyen. De mind1. Szerintem már kezd kicsit megbolondulni a király. Tévképzetei vannak, össze-vissza beszél, mikor valójában semmit nem tud letenni az asztalra. A válságkezelés botrányos, sehol Európában nem volt ilyen rossz. Mindenhol kaptak a kirúgottak legalább 70% bérpótlást, még Romániában is. De az államadósságunk mégis nekünk nőtt az egyik legjobban.
A király szerintetek megbolondult? Vagy nektek bejön ez a tévképzet gyártása?
Nem, nekem az jön be, amit az ellenzék mond, hogy itt szomáliai életszínvonal van, amióta Orbán van, emberek halnak éhen, nincs egészségügy, oktatás, és évente 1 millió ember vándorolt ki 2010 óta.
Ugye Te is érzed, hogy ez ugyanolyan kifigurázása az ellenzéki búskomor szomorkodásnak, minthogy Orbán alkalmasint a pozitív dolgokat emeli ki a tevékenységéből. Merthogy én egy darab olyan hírt nem találtam, hogy azt mondta volna, mi mindenben világelsők vagyunk.
Konkrétan mikről mondta, hogy világelsők vagyunk?
Mert ez kb annyira lehet igaz, mint az éhhalál szélén álló magyar lakosság.
"Konkrétan mikről mondta, hogy világelsők vagyunk?"
Mindenről, azorbán agyában összezilálódtak az infók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!