Nem kellene minden hivatali épületre a szivárványos zászlót is kitűzni 🏳️🌈 ? Annak jeléül, hogy támogatjuk őket?
Nagyon sok XX-i hamis izmus üldözte őket. Sokat szenvedtek, el kellett titkolni a másságukat. Nem lenne szép kiengesztelés az elfogadás útján, ha minden hivatali épületre, önkormányzatra, kormányhivatalra kitűznénk ezt a zászlót?
Nem mellesleg messziről könnyebben lehetne megtalálni ezeket az épületeket
10-es!
De. Sértő volt. Már eleve az a sértés benne, hogy egy görcsnek nevez engem. Azóta amúgy kitörölték.
Azért durva, hogy 9-eskét ilyen gyorsan törlik, hosszú hétvégén, este...
Fölmerül bennem a kérdés: vajon az oldal moderátorai mennyire szimpatizálnak ezzel az lmbt baromsággal...
Nem szabad kirakni. Nem szép dolog heterofóbnak lenni.
Esetleg a börtönre.
11-es vagyok.
16-os!
Miért lenne bárki is heterofób azért, mert kirakja a szivárványos zászlót?
Szerintem kirekesztő, ha csak az LMBTQIA+ zászlót tesszük ki. Tegyük ki a lábfétisesek zászlóját, a BDSM-kedvelők zászlóját és egy MILF-zászlót is.
Mindezt a zsidó, az iszlám és a taoista vallások zászlai mellé és cigány kisebbség, az örmény kisebbség és a ruszin kisebbség zászlója mellé (ez utóbbi háromnak még amúgy lenne is értelme, ellenben az LMBT-vel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!