Szerintetek Kunhalmi Ágnes ajtónak rohanása csak egy szánalmas színjáték volt, vagy valódi dráma?
Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 19:51
1/13 anonim válasza:
Ellenzékiként mondom, hogy röhejes volt.
Dk szavazó vagyok.
Amúgy jó nő.
2/13 anonim válasza:
Szerintem kxxxx erős kép volt az is, mint amikor lefeküdtek a padlóra tarkóra tett kézzel. :D
3/13 anonim válasza:
Én is ellenzéki vagyok. és mint az egyes válaszadó, szerintem is tök gáz volt ez az egész színjáték.
4/13 Koplárovics Béci válasza:
Az MSZP szánalmas vergődését tökéletesen szimbolizálja az eset.
5/13 anonim válasza:
Koplárovics Béci, nem csak az MSZP,sok más párt is
6/13 anonim válasza:
Dráma volt mert erőből rohant Kunhalmi, aki előtte ment az meg beugrott az ajtón és rögtön be is zárta ezért Kunhalmi mintha a falnak ment volna neki úgy pattant le a zárt ajtóról. Az a szerencse hogy nemlett komoly baja.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=Amet2zIGhew..
7/13 anonim válasza:
Szerintem ő így pattan le az ajtóról, és zuhan a földre. Nincs benne semmi színjáték. Amúgy se lehet ezt szerintem megjátszani, ráadásul ilyen gyorsan?
9/13 anonim válasza:
Ja, szerintem se játszotta el. Tényleg annyi az esze hogy izombol neki rohan a csukott ajtónak.
Vajon mit várhatnánk tőle pozicióba?
10/13 anonim válasza:
#8 Megnéztem újra. Szánalmasan nevetséges.
És van aki ezekre a nőkre akarná az ország döntéseit bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!