Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan tudta meg az Átlátszó...

Hogyan tudta meg az Átlátszó újságírója, hogy hol és mikor fog nyaralni Szíjjártó? Honnan tudta a szerkesztőség, kiken keresztül jött az info?

Figyelt kérdés

Ez az eset nagyon hasonló a Rogánféle Helikopterezéshez, meg Orbán meccsre repüléseihez (több hasonló eset most nem jut eszembe, de van dögivel), és ha ez nincs benne a vagyonnyilatkozatba, hogy miből lett ez finanszírozva, akkor ez valószínüleg törvényellenes.

A másik dolog, ami erről az esetről azonnal eszembe jutott, az, hogy miként jutnak információkhoz ezek az ujságírók, mert ez is egy nagyon érdekes dolog!

2020. aug. 20. 14:22
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

20-as!

Ez már azért agyrém!

2020. aug. 21. 23:29
 22/39 anonim ***** válasza:
0%

Épp azon megy a vita, hogy az Adrián volt, és azt mondta, hogy dolgozott. Ezek borzasztó bűncselekmények.

A semmittevő, alkalmatlan, nem konstruktív ellenzékünket is ilyen alapon meg lehetne bírságolni, és MINDET lemondatni.

Donáth Anna milyen összegekből ment Szlovéniába? Ki fizette az utat neki? Az európai adófizetők. Ez botrányos szintén, nem?

2020. aug. 22. 00:19
 23/39 anonim ***** válasza:
52%

Épp azon megy a vita, hogy az Adrián volt, és azt mondta, hogy dolgozott. Ezek borzasztó bűncselekmények.

Nem, nem azon megy a vita. Nem az a gond, hogy az Adrián volt. Amit te csinálsz, az a szalambáb-érvelés.

Gondolom Donáth nem magánrepülővel ment Szlovéniába (mit csinált ott? ha nyaralt, akkor a nyilván a saját pénzéből ment.)

2020. aug. 22. 07:19
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

22-23 Hiába írod be kétszer, attól még hülyeség marad.

Összehasonlítasz egy szlovéniai nyaralást, amit a magyarok min. fele gond nélkül megengedhet magának egy külügyminiszterként sokmilliárdos jachton egy közbeszerzéseket sorra nyerő vállalkozóval nyaralással, úgy, hogy közben azzal eteti a népet, hogy ő dolgozik. Amikor meg kérdezik, hogy mégis mit csinált egy kormányközeli vállalkozó jachtján és hogyan tudott dolgozni egy magánszemély jachtjáról, nemzetbiztonsággal kapcsolatos ügyeket intézni, pláne hogy állítólag szabadságon volt, akkor meg hallgatnak.

Ha az agresszív kismalac klügyminiszterünk egyszerűen Horvátországban nyaralt volna nem lett volna gond.

A gond az volt, hogy egy közbeszerzéseket nyerő vállalkozó jachtján, a vállalkozó pénzéből, hiszen ő a fizetéséből nem engedhette volna meg magának a jacht bérlését és hogy eközben meg azt hazudta, hogy dolgozik - ami meg ha igaz lett volna, akkor még nagyobb gáz, mert diplomáciai ügyeket intézett egy magánszemély jachtján.

2020. aug. 22. 09:03
 25/39 anonim ***** válasza:

24-es!

Elnézést félreértheő voltam, kimaradt az idézőjel.

A 2. bekezdésben reagáltam a korábban elhangzott érvre.

#23 vagyok.

Helyesen:

22-es! ezt mondtad:

"Épp azon megy a vita, hogy az Adrián volt, és azt mondta, hogy dolgozott. Ezek borzasztó bűncselekmények."

Tévedsz: Nem, nem azon megy a vita. Nem az a gond, hogy az Adrián volt. Amit te csinálsz, az a szalambáb-érvelés.

Gondolom Donáth nem magánrepülővel ment Szlovéniába (mit csinált ott? ha nyaralt, akkor a nyilván a saját pénzéből ment.)

2020. aug. 22. 10:58
 26/39 anonim ***** válasza:

Mondjuk engem is érdekelne, hogy az ellenzéki képviselőink merre járnak, és kiknél? És miből? Ők miért nincsenek követve?

Érdekes, nagyon, érdekes.

2020. aug. 22. 11:35
 27/39 anonim ***** válasza:

26!

Szerintem megkérdezheted tőlük a nyilvános fb-oldalukon.

Fekete-Győr pl. körbekerekezte a Balatont - erről be is számolt, nem kellett különösen követni.

2020. aug. 22. 11:40
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a 26-os válaszoló valami fajsúlyosabb ellenzéki politikusra gondolt, nem pedig egy anyu-apu kitartotta hülyegyerekre.

De én is kíváncsi lennék arra, hogy mekkora vergődés lenne itthon, ha pl egy jobbos médium követni kezdené pl Gyurcsányékat vagy Jakab Petyát.

Szijjártó meg egy pöcs, a helyében már rég pereltem volna, kombinálva egy rendőrségi feljelentéssel, mert ez már bőven zaklatás kategória.

2020. aug. 22. 11:44
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

#27!

Fekete-Győr az első-második legtámogatottabb ellenzéki párt vezetője.

Nem tudom, miből gondolod, hogy a szülei tartják el.

Én azokat sem hülyegyerekezem le, akik politikájával nem értek egyet, mert tudom, hogy a véleményem a másik lehülyézése nélkül is megáll a lábán.

Az az egy biztos, a szavazók 15-20%-a rájuk szavazna holnap, ha választások lennének.

2020. aug. 22. 13:06
 30/39 anonim ***** válasza:

#27!

Nem zaklatás és ráadásul ő még közszereplő is.

Vagy szerinted az is zaklatás volt, amikor Meggyesi lakása előtt tüntettek annak idején?

2020. aug. 22. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!