Mennyire tetszett Miniszterelnök Úr és Köztársasági Elnök Úr ünnepi beszéde tv-n keresztül?
Volt szerencsém élőben hallgatni, szerintem nagyon emlékezetes és kiváló felemelő bölcs beszéd volt! Nagyszerű volt jó hangulatban élőben átélni.
Az érdekelne, hogy televízión keresztül mennyire jött át az ünnepi beszéd hangulata?
Szerintem élőben érdemes az ilyet meghallatni, tv-n nekem nem annyira jött át, noha úgy is lélekemelő volt!
Elsősorban azok válasza érdekelne, akinek csak a TV képernyője előtt volt alkalma megtekinteni.
Orbán: "A Nyugat elvesztette vonzerejét a mi szemünkben"
Lehet, hogy az ő szemében igen, az enyémben nem.
Orbán: "Ma még kevesen tudják, hogy milyen fontos szerep vár önökre, az önbecsülését éppen visszanyerő, a trianoni száz év fogságából éppen kitörő, a régi nagyság ízére és ösvényére éppen rátaláló, a kishitűség és megalázkodás nyomorúságos gúnyáját éppen ledobó Magyarország jövőjének alakításában." - mondta az eskütételhez alakzatban felsorakozott fiatal tiszteknek.
Nocsak, visszaszerezzük az elcsatolt területeket? :D
Koncertet nem lehet tartani, de katonai zsúfoltságot igen?
Micsoda "hiteles" baromságok ezek. A koronavírus ennyire finnyás?!
Attól meg röhögőgörcsöt kaptam, amit és ahogy ez a pöfeteg szövegelt!
Ennyi álságos közhelyet összehordani kevesen képesek!
Én ezzel az emberrel nem akarok egy irányba menetelni, mert én normális nyugalmat és nyugati jólétet akarok, nem pedig harcot, háborút mindenkivel!
Ezt meg be kell zárni egy orosz(k)lán mellé, aztán harcoljon amíg bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!