Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért divat utálni a Fideszt?

Miért divat utálni a Fideszt?

Figyelt kérdés

Tapasztalatból mondom, hogy sokan szidják Orbánt meg az egész Fideszt anélkül, hogy tudnának róluk bármit is. Sok ember csak "köcsög Orbánozik" egyet, mert valakit kell okolniuk a saját életükért.

Iskolában, a munkahelyen, a boltban, az utcán, ismertségi körömben stb, is észrevettem, hogy sokan szidják a jelenlegi kormányt. Miért van ez?

2020. aug. 19. 19:48
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
89%
Nem divat. Az elmúlt 30 év legkártékonyabb kormányai, és pártja tesz ezért: hazaárulás, korrupció, fejlődés visszafogása, hatalmas adók, stb
2020. aug. 20. 00:51
 32/36 anonim ***** válasza:
85%
Egy tolvaj a haverjaihoz képest.
2020. aug. 20. 01:41
 33/36 anonim ***** válasza:
73%
A mi családunk nagyon nagy Fideszes volt. Pár éve még én is áradoztam róluk. A következő választásnál előbb töröm el a kezem, minthogy rájuk szavazzak.
2020. aug. 20. 08:50
 34/36 anonim ***** válasza:
81%

Azért utálom, mert ő is utál engem!

Orbánt semmibe sem nézem!

2020. aug. 20. 09:09
 35/36 anonim ***** válasza:
83%

Mert bebizonyosodik újra és újra hogy egy hazug tolvaj banda.

Most amikor szíjártó az Adrián hajókázik egy fideszes oligarha hajóján aki állami megrendelésekből lett sokszoros milliárdos, valamint az irodájában készült fotókon mutogatják hogy milyen intenzíven dolgozik ez már megvesztegetés és visszaélés a hatalommal.

Működik a fideszes barter most is, az orbán banda adja a milliárdos állami megrendeléseket az oligarháinak azok meg hálából focimeccsekre szállítják magánrepülőn a miniszterelnököt, vagy éppen a külügyminisztert hajókáztatják hálából az Adrián.

2020. aug. 20. 10:13
 36/36 anonim ***** válasza:
81%

Sajnos a tények azt mutatják hogy fogjuk még ennél is jobban utálni az orbánbandát.

[link]

2020. aug. 20. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!