Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal hogy lehet akkora...

A baloldal hogy lehet akkora balfék, hogy 10 év alatt sem tudott megszabadulni a paprikajancsijától, Gyurcsánytól? A jobboldalon már 2002-ben meg tudtak szabadulni az ő paprikajancsijuktól, Torgyán Józseftől.

Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 08:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

DK-s #7-nek:

Furcsán vitted tovább a gondolatot!

"Egy kormányváltáshoz sokkal több szavazatra lenne szükség és nagyon sokan vannak úgy az országban, hogy ehhez a DKnak és Gyurcsánynak nem adják a szavazatukat. Tehát Gyurcsánynak egyedül esélye nincs kormányváltó erőként megjelenni a 22-es választáson.

Esély csak az összefogással lenne."

Tehát te is Gyurcsányt akarod azért hibáztatni, hogy az ellenzék többi része akkora t'ketlen balfax, hogy képtelen egy elfogadható jelöltet állítani?! Vagyis Gyurcsány hibája hogy O1G van hatalmon?

Sírjak, vagy röhögjek?

2020. aug. 23. 17:04
 12/19 anonim ***** válasza:
#11 Szerintem sírj, mert kimaradtál az intelligencia osztásakor a sorból, és soron kívül se szolgáltak ki. Gyengébbek kedvéért: rossz tényekből vontál le rosszul helytelen következtetéseket. De legalább a bebiflázott végkövetkeztetésedhez a koncepcionális agymenésed megvolt, szóval egy koncepciós perben akár simán lehetnél bíró, csak gépeljék le neked előre az ítéletet. :D
2020. aug. 23. 17:25
 13/19 anonim ***** válasza:

#11, #12-nek:

Mi ez a hiszti és sértődöttség?

Megdöntöttem egy dogmádat, és nem tetszik a rendszer? XD

2020. aug. 23. 17:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Valóban megdöntöttél egy dogmát. Eddig vakon hittem abban, hogy a szavazati jogot alanyi jogon kell biztosítani mindenkinek, akinek jelenleg jár, de te valóban megdöntötted, mostantól én intelligencia teszthez és politikai tájékozottsághoz, írás, olvasás képességhez, szövegértéshez kötném. Tuti, hogy kiesnél.
2020. aug. 23. 20:09
 15/19 anonim ***** válasza:

#13, #14-nek:

Asztaqrva!

Ennél nagyobb öngólt ritkán látok!

"Kedves" barátom! A Mensa felmérésen 138-as hányados jött ki két évvel ezelőtt!

Csak röhögök, és röhögök ...

Szereztél egy qrva jó napot nekem!

2020. aug. 24. 19:04
 16/19 anonim ***** válasza:

#15 vagyok:

Szánalmas, ahogy a te véleményedet nem osztókat automatikusan negatív jellemvonásokkal próbálod felruházni!

Van egy régi keleti bölcselet, amit jó lenne ha értelmeznél, majd esetleg meg is fogadnál mert pont a viselkedésedre illik!

"Soha ne becsüld le az ellenfeled!"

/Szun-Ce

2020. aug. 24. 19:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves "IQ bajnok" :DDDD Ha jól látom, magadat is megszólítottad.

Van egy másik bölcs mondás, "Sose becsüld túl magad.", és egy másik: "A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát."

"Szánalmas, ahogy a te véleményedet nem osztókat automatikusan negatív jellemvonásokkal próbálod felruházni!"

+

"Mi ez a hiszti és sértődöttség?

Megdöntöttem egy dogmádat, és nem tetszik a rendszer? XD"

- Valóban, így nevetséges, ahogy van, nem is kell ehhez semmit hozzáfűzni. ;)

2020. aug. 24. 22:18
 18/19 anonim ***** válasza:

#16, #17-nek:

Őszintén sajnálom azt az időt, amit rád pazaroltam.

Hasznosabban is eltölthettem volna.

2020. aug. 25. 18:51
 19/19 anonim ***** válasza:

A rendőrségtől kéne megszabadulni, akik ártalmatlan embereket agyonvertek, utána meg letagadták. Rendőr, postás, vasutas. Rendőrség, a szarőrség. és azóta is minden megy tovább, mintha mi se történt volna.

az eltévedt paprikajancsi meg azt hitte, a balatonőszödi beszéde után az ellenségei át is pártolnak hozzá és gratulálnak neki és bocsánatot kérnek tőle. erre meg még ki is vonulnak az utcára, micsoda szemétség, hogy nem dumálhat őszödön azt, amit akar! mégis, kijárási tilalmat rendeltek volna el az ellenséges érzelműek a beszéde után? nagy eltévelyedések és elferdütl gondolkodások vannak ám!

2021. febr. 24. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!