Szabad egy fideszesnek megingania a hitében?
Figyelt kérdés
Egész családom Fidesz szavazó, én is az vagyok, sokszor szoktunk imádkozni doktor miniszterelnök úrért és a kormánytagokért. Pénzt is szoktunk küldeni a pártnak és segédkezünk a választási kampányokban is. Én most felkerültem nagyobb városba és lett pár olyan ismerősöm, aki ellenzéki érzelmű, és sok dolgot meséltek és mutattak, ami megingatta Hitemet. A burjánzó korrupció, urizálás, képmutatás, hazudozás nyilvánvalóvá vált. Otthon azt mondták nekem, hogy ezzel nem szabad foglalkoznom, bízni és hinni kell a kormányban a végsőkig és a helyi nagyurak számítanak a szolgálatunkra. De nekem egyre ellenszenvesebb az amit látok és már nem tudok elmenni szó nélkül mellette. Mit tegyek?2020. aug. 18. 17:17
11/12 anonim válasza:
Már nem azért, de ha trollkodni akarsz akkor csináld rendesen xd
12/12 anonim válasza:
Higgyé! És járjá szorgalmassan misékre! Űzzed magadtól el az ördögöt, tegyé foghagymakoszorút az ágyad mellé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!