Szíjgyártó Péter külügyminiszter úrat válogatott futsal bajnokot klónozták? Vagy hogyan képes egyszerre az irodájában égő telefonvonalakat kezelni és egy oligarchájuk jachtán az Adrián lenni?
"Angela Merkel német kancellár kedden telefonon egyeztetett Vlagyimir Putyin orosz államfővel a Fehéroroszországban az elnökválasztás után kialakult belpolitikai válságról - közölte a kancellár szóvivője."
Bővebben: [link]
Érdekes a híren kívül semmit nem tudók gondolatmenete. Én már meglehetősen régóta dolgozom úgy, hogy közben nem vagyok a munkahelyemen. Sőt telefonálok is. Ez több tíz éve lehetséges, a járványkapcsán pedig magától értetődő lett. És a külügyminiszterről is el tudom képzelni, hogy tényleg időnként teszi a dolgát, bárhol van. És ebben semmi kivetni valót nem találok.
Annál inkább találok abban, hogy kinek és milyen pénzből szerzett hajóján tartózkodik. Pár éve Rogánt hasonló miatt (JOGOSAN) kikezdték, most pedig csak a gúnyolódás megy. Ahelyett, hogy a számonkérés sürgetése történne nyomatékosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!