Kire szavazzak ellenzékiként, ha nekem Gyurcsány meg a szocik kizáró ok?
#19 vagyok:
De van olyan, hogy kikerülhetetlen. És ezt nem én mondom, vagy akárki más, hanem az a kibaxott MATEMATIKA!
DK-s nem fog másra szavazni, csak DK-ra vagy összefogásra. Nálunk még él a párt-fegyelem, és az elvhűség!
Ha a DK-szavazók számát kivonod az össz-ellenzéki szavazók számából, akkor a maradék túl kevés O1G leváltásához.
#21 vagyok:
Akárhogyan variálod-csoportosítod a maradékot, az semmiképpen sem elég.
Ha oda szavazol, legfeljebb annyit érhettek el hogy együttesen lenyomjátok a DK-t.
O1G-t viszont képtelenek lesztek, ő pedig köszöni szépen nektek az asszisztálást a hatalmon maradásához.
Ismét #21:
Divide et impera, azaz oszd meg és uralkodj.
Amíg O1G meg tudja osztani az ellenzék egységét, addig uralkodni tud.
#23 vagyok:
Értsd meg végre hogy a 2022-es választásoknak nem az lesz a tétje ami eddig, tehát hogy milyen ideológia vagy felfogás irányítsa a továbbiakban az országot.
Az kell hogy legyen a célja, hogy O1G-t eltakarítsuk. Ez pedig csak úgy tud megvalósulni ha félretesszük a személyes, kicsinyes sérelmeinket, és összefogunk! Először a csúti majmot küldjük vissza az anyj'ba, utána már ráérünk egymással "foglalkozni". XD
Én egy alapvetően kommunista beállítottságú DK-párttag vagyok. Mégis kampányolok az összefogás mellett, pedig ezzel részben a Jobbikosok mellett is ki kell állnom! És aki azt mondja hogy nálam jobban rühelli a Jobbikot az hazudik! De O1G-t náluk is jobban gyűlölöm, és ha csak O1G és a Jobbik között választhatnék, akkor a Jobbikra voksolnék!
El kell döntened, hogy két (vagy több) rossz közül melyik a kisebb.
Ismét #23:
Sajnos egy célravezető megközelítést hagyott O1G:
Az ellenségem ellensége a barátom.
#25, #27-nek:
Ha pedig egy párt eleve esélytelen módon indul, és ezzel O1G-t erősíti, akkor én mindenki helyében elgondolkodnék ezeknek a pártoknak a valódi hova-tartozásán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!