Mi lett volna ha Koppány képes megtartani hatalmát?
Figyelt kérdés
Nem találok történelem kategóriát, úgyhogy ide tudom ezt kiírni. Emellett másik kérdésem, Magyarországon miért a nyugati kereszténység alakult ki, és miért nem az ortodox egyház myert teret? Keletre és délre tőlünk ortodox országok vannak, nyugatra meg észak felé pedig katolikusok, tehát mi itt nagyjából a határon vagyunk, szóval elméletileg ez a határ húzodhatott volna Ausztria és Magyarország között is. Köszönöm a válaszokat2020. aug. 15. 05:33
11/12 anonim válasza:
Remélem tisztában vagy azzal, a fanatizmus nem sok jót eredményez.
12/12 anonim válasza:
#7, hm nem is hallottam még arról, hogy a honfoglaló magyarok bármennyire keresztények voltak.
Bár azon is meglepődtem, hogy az első pár száz évben kelet felé terjeszkedett a kereszténység, egészen Afganisztáni.
Van egY time-lapse videó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!